Lesznek tiltakozások, tüntetések Augusztus 20. -án a kormány ellen Orbán mai kijelentései után?
Figyelt kérdés
Ok éppen volna rá, hol vannak a tiltakozók, miért nem fogunk össze?2011. aug. 17. 19:14
1/21 anonim válasza:
Nem lesznek, ugyanis aki korábban szervezte őket, az éppen kormányon van. Maga ellen pedig nem fog lázítani.
3/21 anonim válasza:
Augusztus -21 én lesz a kossuth téren ! 13:00 -i kezdettel.
4/21 anonim válasza:
Mit mondott már megint?Lemaradtam :/
5/21 anonim válasza:
Látod, a legtöbb ember fel se fogta, hogy Orbán milyen súlyos és fenyegető dolgokat mondott. Ezért se lesz semmi megmozdulás, meg kevés is már addig az idő.
6/21 anonim válasza:
Most már felcsigáztatok, kíváncsi lennék mit mondott!
7/21 anonim válasza:
Hosszan fejtegette, hogy milyen pocsék a helyzet, és szeptemberre egy újabb intézkedéscsomagot ígért. Hogy mi lehet benne? Hát nyilván a szokásos: Adó- és áremelés, fizetéscsökkentés, nyugdíjbefagyasztás, gyógyszer-áremelés, az egészségügy, az oktatás, a tömegközlekedés, a közszolgáltatások további leépítése, vagy ha meglódul a fantáziánk, akkor netán békekölcsön, a fizetésünk egy részének "önkéntes" felajánlása. Szóval újabb megszorítások. Itt egy link, ahol összefoglalják a beszédet:
8/21 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy a mennydörgős ménkűbe lehetséges az, hogy minél több pénzt vasalnak ki az emberekből, annál nagyobb az a bizonyos államadósság ???!!!
9/21 anonim válasza:
Értem. Szerintem felesleges baloldali démonizálás már megint, az államadósság csökkentése a fő cél most.
10/21 anonim válasza:
Talán, majd ha az emberek a zsebükön érzik a megszorításokat, jaj bocsánat "reformokat", és felszáll a narancssárga köd, akkor lesz tüntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!