Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesznek tiltakozások, tüntetés...

Lesznek tiltakozások, tüntetések Augusztus 20. -án a kormány ellen Orbán mai kijelentései után?

Figyelt kérdés
Ok éppen volna rá, hol vannak a tiltakozók, miért nem fogunk össze?
2011. aug. 17. 19:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"Államadósság csökkentése a fő cél.."

Az előbb utaltam rá,hogy hosszú évek óta ez a cél, már a gatyánk is ráment, az adósság meg állítólag csak nő.Fordítva kellene lennie, nem? Érdekes, ez nem tűnik fel senkinek?Az egy dolog, hogy az állam nem fejőstehén, de akkor az állampolgárt se nézzék annak.

2011. aug. 17. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

természetesen Orbánt ki nem állhatom de azért az nagy szemétség, hogy mindig ünnepekkor vannak tüntetések

Érdekes karácsonykor miért nem tüntetnek? Mert fonto nekik az ünnep de szerintem augusztus 20.a vagy március 15. e éppanyira fontos, csak más szemszögből.

Orbán Viktor meg kapja be a magyarok ...fülét

2011. aug. 17. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Tibor95! Hát ha neked még számít, hogy milyen szöveggel vágnak le, akkor ja, mondhatjuk államadósság-csökkentésnek is. Tulajdonképpen Ceaușescu sem csinált mást a 80-as években Romániában, csak államadósságot csökkentett. Közben meg megszűnt a civilizáció. Nálunk is megszűnőben van egyre nagyobb tömegek számára.
2011. aug. 17. 20:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Még szép hogy! Nem tudom olvastátok e a híreket, de a magyar gazdaság megállt. Ebben a negyedévben a gazdasági növekedés 0% az éves prognosztizált növekedés pedig 3 % volt a kormány részéről. Így borul a hiány, ami ebben az évben még nem probléma, mert van még nyugdíjpénz, és a stabilitási alap is kéznél van. De a szakemberek azt mondják, hogy jövőre mintegy 500-600 milliárd forinttal kell majd kiigazítani a költségvetést, és idén is már kb 130-150 milliárddal, ami újabb megszorítócsomagot jelent. De kérdem én honnan teremtik elő ezt az összeget? A rendvédelmi dolgozóktól nem lehet többet elvenni, az egészségügy nem élne túl még egy megszorítást, nem beszélve az oktatásról, egy nagy csomó orvos készül elhagyni az országot úgy, hogy a várólisták szinte mindenhol kilométer hosszúak. Több szakszervezet jelentett sztrájkot, és előbb vagy utóbb le fogják sz@rni , hogy a szigorított sztrájktörvény miatt nem tudják hivatalos keretek között megszervezni a sztrájkot. A rendvédelmi dolgozók pedig vajon kinek az oldalán fognak állni? A költségvetésre visszatérve, adót nem emelhetnek, max az áfát, de akkor annyira felmenne a fogyasztási cikkek ára, hogy megint nagyot csökkenne a belső fogyasztás, a jövedéki adók pedig nem számottevő mértékű bevételtöbbletet jelentenek.
2011. aug. 17. 20:49
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

gazdasági növekedés 0%

Ja, a jövő-menő sáskahadak nullára rágták az országot.A mostani had után jövőknek mi marad?Bár szerintem innen már nincs tovább...

2011. aug. 17. 21:37
 16/21 anonim ***** válasza:
29%

"Az előbb utaltam rá,hogy hosszú évek óta ez a cél"

A Fidesz egy éve van kormányzáson, az neked hol hosszú évek?

2011. aug. 17. 21:40
 17/21 anonim ***** válasza:
95%
Igen, de a fidesz előtt gyurcsóék talán nem azt makogták folyamatosan, hogy államadósságot csökkentenek?
2011. aug. 17. 21:49
 18/21 anonim ***** válasza:
15%
Hát amit mondtak, meg amit csináltak... :)
2011. aug. 17. 21:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Majd csak ha szeptemberben meglepetésszerűen bejeleni az egységes 56 %-os adókulcsot.
2011. aug. 18. 01:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt is október 23-a alkalmából.
2011. aug. 18. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!