Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy mikor milyen tüntetések lesznek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért nem azon jár az eszed, hogy hasznossá tegyed magad, például munkát keresel vagy önkéntes szociális munkát végzel, ahelyett hogy békétlenkedni akarsz ?

Amúgy jól érezted magad a 8 éves MSZP uralom alatt ?

2011. nov. 4. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Mivel előre be kell jelenteni a rendőrségen, ezért például onnan.
2011. nov. 4. 21:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Én még csak gimnazista vagyok, szóval tanulok, csak egyszer 13-14 évesen elvittek egy tüntetésre és nagyon tetszett a hangulat, ahogy felsegítettek az emelkedőre, asszem épp Vona Gábor családja, igazi összetart6zás és magyarság érzésem volt, meg ahogy 100ezren énekeltük a Himnuszt... Aztán a nyáron belefutottam egy tüntetésbe, ah6l Gyurcsány beszélt és azok akik 2 éve ellene tüntettek most éljenezték, ezt sehogyse értem... Csak a hangulatot akarom átérezni megint annak a r3gebbinek,de majd jövőre, nagyobb ünnepekkor mindig van.
2011. nov. 4. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!