Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Debreceni Egyetem hallgatója...

A Debreceni Egyetem hallgatójaként érhet retorzió ha kimegyek június 8-án Magyar Péter demonstrációjára Budapestre?

Figyelt kérdés

Szoktam követni Magyar Péter demonstrációit Facebookon és rengetegen mondják, hogy megfenyegették őket, hogy ha kimernek menni kirúgják őket, stb...

Mi ilyen fenyegetést nem kaptunk az egyetemen (szép is lenne) de ezek után én is kicsit félve gondolok bele, hogy érhet ezért retorzió? Ugye nem?

máj. 9. 12:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Ha nagyon aggódsz akkor szájmaszkot fel, ha bárki kérdezi megfáztál és nem akarsz fertőzni.
máj. 9. 13:15
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
Jól mutatják a magyarországi demokrácia és jogállamiság állapotát, hogy ilyen kérdések vetődnek fel az emberekben. Miután tanárok tömkelegét rúgták ki megfélemlítésképp az amúgy is súlyos pedagógushiánnyal küzdő oktatásból pusztán mert hangot adtak jogos elégedetlenségüknek, ezen nem is csodákozom.
máj. 9. 13:36
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

#12 Megint hazudsz, semmiféle ilyen kirúgás nem volt.

A kirúgott tanárok a munkájukat nem végezték el, egyszerűen nem mentek be órára.

Érdekelne melyik munkahelyen nem rúgnak ki ha nem mész be dolgozni.

máj. 9. 14:44
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

#13 Tarr Zoltánt viszont kirúgták.

Mondjuk ő felszólaló volt, nem szimpla demonstráció, de hol van a szólásszaadság?

máj. 9. 14:46
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Tarr Zoltánt nem kirúgták, hanem a próbaidő után nem kötöttek vele szerződést.

A próbaidő pont erre való, hogy eldönthesse a munkaadó is meg a munkavállaló is, hogy akarnak/tudnak-e együtt dolgozni.

máj. 9. 14:50
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem jól tudod, kirúgták.
máj. 11. 12:45
 17/22 anonim ***** válasza:
56%
En is a debreceni egyetemen tanulok, de nem vagyok helyi, fovarosi ellenzeki vagyok... ebbol nem csinaltam sosem titkot. Annyi retorzio elhet csak, hogy a fasko konzi nyomorek videki hallgatotarsais kikozositenek majd. De ez mar nem gimi, hogy ez nagy problemat okozna. Ugyhogy igazabol nekem csak orom, hogy nem szolnak hozzam. ;)
máj. 11. 12:51
 18/22 anonim ***** válasza:
87%
A nyiregyházi kórház dolgozóit is előre megfenyegették hogy aki kimegy MP tüntetésére az megnézheti magát ezek után.
máj. 11. 12:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Èn csak magas rangban lévõ embereket ért retorziòròl tudok. Sajna olyan volt az ismerõsi körömben is... de ha csak egy sima hallgatóvagy akkor nem lesz bajod.
máj. 12. 08:47
 20/22 anonim ***** válasza:
54%
Ha meglát valamelyik egyetemi fidesz pribék a tüntikézésen akkor igenis érhet retorzió. A debreceni egyetem egy fidesz maffia által leuralt pénzmosoda. Az összes oktatójuk fideszcsicska, vagy közel áll a fidesz maffiához. Egyöntetű szavazással képesek voltak a már akkor is vastagon háborús bűnös, emberiség elleni bűbtettekkel és népírtással vádolható Putyint az egyetem díszpolgárává választani mert Orbán és Rogán ezt parancsolta nekik. Valójában már az is szégyen, hogy egy ilyen egyetemre jársz, de ha vállaltan fidesz ellenes vagy akkor meg is nézheted magad a későbbiekben.
máj. 13. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!