A Debreceni Egyetem hallgatójaként érhet retorzió ha kimegyek június 8-án Magyar Péter demonstrációjára Budapestre?
Szoktam követni Magyar Péter demonstrációit Facebookon és rengetegen mondják, hogy megfenyegették őket, hogy ha kimernek menni kirúgják őket, stb...
Mi ilyen fenyegetést nem kaptunk az egyetemen (szép is lenne) de ezek után én is kicsit félve gondolok bele, hogy érhet ezért retorzió? Ugye nem?
Nyugodtan menj.
Kicsit uncsi lesz, ahogy monoton hangon darálja a populista, demagóg dumáját, de te tudod, ha erre van igényed, menj.
Lesz, ti, együtt lehet csak, visszavesszük, Orbán takarodj, Gyurcsány=Orbán, maffiakormány, Rogán Tónis üzenet és ügyészséggel fenyegetés, ilyesmi...
Figyelj a jelen rendszer mártírjai a jövendő rendszer hősei.
Amilyen gyorsasággal esik szét a ner, szerintem már nyugodtan lehet tüntetni max 6-10 év és nyugi lesz.
Igen, érhet retorzió, de csak ha Magyar Péter 1973. június 8-án tartja a demonstrációját.
Linkelj már be légyszives pár forrást, ahol emberek beszámolnak az őket ért politikai fenyegetésekről.
3# csak milyen mártír és milyen jövendő hős???
Csupán ez a kérdés...
#4 Pl a családomból is tudok hasonlót. Anyám szociális szférában dolgozik és amikor jött a helyi fideszes polgármesterhez egy fideszes politikus akkor ott kötelező volt megjelenni különben csúnyán megfenyegették.
Szakdolgozati témám címe úgy kezdődött volna, hogy "pszichológiai hadviselés...." Aztán még belém álltak, hogy menni akarok e Ukrajnába harcolni és azért adtam ezt a címet, hogy "hadviselés"?
Na meg hát sok ilyen fenyegetésről hallok, hogy ha kimersz menni a tüntetésre ki leszel rúgva. Nincs leírva sehol de hallom a családból, barátoktól.
Kérdező, ügyes, így kell a hazug propagandát terjeszteni, jól csinálod!
Senkit nem érdekel hova mész, kinek a gyűlésén vagy.
14 éve erőlködik a ballib propaganda ilyen sztorikkal, aztán mindig kiderült hogy kamu az egész, soha senkit nem ért miatta semmi negatívum. Le se sza ja senki, hogy hol vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!