Az étteremtulajdonosok voltak az elmúlt időszak legnagyobb haszonélvezői?
Bőven infláció feletti áremelés, pár év alatt 2-3-szoros drágulás, más szektorok aligha mertek hasonló pofátlanságot meglépni. Étteremben enni luxus lett.
Pofátlan visszaélés azzal, hogy az embernek ennie kell. Miközben sokan éheznek, ők pofátlan módon emelték égbe az áraikat, és még mindig van képük tovább emelni.
Ráadásul a pincér még pofátlan módon kuncsorog a mai napig a borravalóért, amit én már elvből nem adok, ilyen emelések után.
Az étteremtulajdonosok pofátlan módon extraprofitra tesznek szert
Inkább a szexshopok.
Nagyon drágák lettek a segédedzközök és romlott a minőség.
"Pofátlan visszaélés azzal, hogy az embernek ennie kell"
Az embereknek nem feltétlenül étteremben kell ennie, ha azt luxuskiadásnak tartja.
Nem biztos, hogy akkora az az extraprofit. Nem csak az alapanyagok drágultak, hanem az energia és a munkabérek is emelkedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!