Támogatod, hogy tanítsák az iskolákban a magyar mondavilág és az árpád-házi időszak írott forrásait?
Figyelt kérdés
Szerintem lehetne eggyel kevesebb irodalomóra, és helyette Képes Krónikát, Gesta Hungarorumot, meg hasonlókat olvashatnának. Természetesen magyarul.2022. aug. 7. 00:02
1/16 anonim válasza:
Én inkább az erkölcstan órákat emelném meg, és udbarusssagra, segítőkeszsegre, és a természet szeretetére, ovasara tanítanam őket.
2/16 A kérdező kommentje:
És a helyesírás óráktól vennéd el az óraszámot?
2022. aug. 7. 00:08
3/16 anonim válasza:
Amilyen mentális állapotban vannak az iskolás gyerekeink... Igen. Akár attól is.
4/16 anonim válasza:
Én támogatnám. Így még véletlenül sem olyat tanítanánk nekik aminek hasznát is veszik az életben. Szerintem jó ötlet.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre valaki. A mai diáknak (meg felnőttnek) fogalma sincs, hogy honnan tudják a tudósok mindazt, amit a középkori Magyarországról tanítanak az iskolában. De persze az ógörög irodalmat bevasalják rajtuk.
Vagy a sok hülye droid, aki szerint Attila leszármazottai vagyunk, egy szót nem tud mondani a hun-magyar mitológiáról.
2022. aug. 7. 00:20
6/16 anonim válasza:
Úgy néz ki azt te sem tanultad meg hogy mi az a szarkazmus kérdező, akkor nem így reagáltál volna. :D
Amúgy meg totál felesleges ez is, se előbbre se hátra nem lesznek tőle az életben.
7/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen szarkazmusról beszélsz, egyes válaszoló teljesen komolyan gondolta, hogy majd erkölcstanórán erkölcsösnek nevelik a gyerekeket.
2022. aug. 7. 01:26
8/16 anonim válasza:
Mondjuk akkor jelöld meg hogy kinek szánod a választ mert így úgy nézett ki mintha John_McClane számára menne...
9/16 A kérdező kommentje:
Neki ment. Megköszöntem, hogy valakinek végre vannak értelmes gondolatai a témában.
2022. aug. 7. 01:37
10/16 A kérdező kommentje:
Te meg megjelölhetnéd, hogy mire értetted a szarkazmust, mert továbbra se világos. Van egy olyan érzésem, hogy magad se tudod miről beszélsz, merthogy eddig senki nem volt szarkasztikus itt, legfeljebb te.
2022. aug. 7. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!