Terveztek külföldre költözni az elmúlt időszak politikai történései miatt?
Gondolok itt a rezsicsökkentésre, KATAra, pedagógus-helyzetre, egészségügyre, Novák Katalin kijelentésére, szexuális-identitás helyzetére, a korrupcióra, a durva hiperinflációra, az Orbán-kormányra stb.
Nyilván mindenhol vannak nehézségek, sehol sem tökéletes az élet, de ti gondoltatok arra, hogy talán még egy mosogatóként is jobb és több esély van a normális életre máshol, ezért akár a közeljövőben kimentek valahova? (Akár véglegesen)
Én külföldön élek már pár éve. Terveztem hazamenni de most nagyon elbizonytalanodtam, pedig otthon van szinte az egész családom.
Az biztos hogy itt sincs egyre inkább kolbászból a kerítés, de az otthoni viszonyokhoz képest még Kánaán. A rezsi is csak kb 3x annyi mint előtte, nem 8x mint itthon. És legalább a kormány valamennyire segít a megélhetésben. MO-on csak szopatják a jónépet.
Sejtettem hogy összeomlás felé robog az ország. Pár éve eljöttem.
Nem tervezek haza menni még nyaralni sem.
Csak rokonaimat meglátogatni.
Szüleim, nagyszüleim már mind meghaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!