Liberialista ként mi a véleményed az lmbtqról és a vívmányairól?
Vívmány
A kérdésből kiderűl ,hogy most kimondottan liberalisták,mérsékelt baloldaliak véleményére vagyok kíváncsi!
28-as
Én téged nem akarlak megverni.
Csak mondom ,hogy ha ilyen a hozzáállásod másokhoz akkor ne csodálkoz rajta ,ha felidegeled vele az ellentétes oldalt és megfognak ellőbb utóbb verni.
,,Egyébként sok sikert a megverésemhez, kíváncsi lennék mennyire sikerül."
Nem hinném ,hogy te vagy az új Bruce Lee szóval nem lenne olyan nehéz a szélsőjobbosoknak ,mint ahogy te azt képzeled.
A további válaszaidra csak annyit mondanák ,hogy mindenki magából indul ki.
Illetve azt ,ha még a kitalált nevedet sem mered felválalni akkor inkább ne is írjál ilyeneket.
,,A szellemi fogyatékosságod határtalan. :DDDD"
,,"Már bocs ,hogy tudatom veled az igazságot."
Attól mert bedrogoztál, még nem lesz valami igazság.
Azért mert szerinted a Föld lapos, nem változik meg az alakja."
,,Ennyi fogyatékost, mint a magyar társadalomban... hihetetlen.."
(angolról)liberalista ; liberalista(magyar)
2 verzió:
(angol)liberal ; (magyar)szabadelvű
Ez a google fordító.
(ista)Az említett jellemzőjű eszme, irányzat, tan követője.
=
liberalista=szabadelvű személy
liberalista=szabadelveket való személy
,,Most a könyvtárosok vagy a liberálisok véleményére vagy kíváncsi? Van valami generátor, ami minden nap kidob egy újabb értelmetlen szót, amit aznap éppen a politikai balközépre használtok? Holnap mi lesz, libikókázók? Libabőrözők?"
Ista=
-ista, -iszta (főnévképző)(Jelentése(azoknak akiknek nem egyértelműek a dolgok!)
Egy eszme, irányzat, tan az említett jellemzővel.
Az említett jellemzőjű eszme, irányzat, tan követője.
Liberal+ista=szabadság híve.Szabadság,engedékenység követejő(Valami ilyesmire lehet lefordítani a kifejezést ,amit írtam!)
Az a baj ,hogy ezzel nem engem égettek ,hanem magatokat ,hogy ennyire bugyuták vagytok :)
Ez kb olyan ,mint ha azt írtátok volna ,hogy 1+1 az nem egyenlő 2-vel ,hanem pl:3,10el
De egyébként én szerintem a lipsi kifejezést keresitek.
Mert a liberálisnak ez a pejoratív megfelelője.Általában ez szokták használni a jobboldaliak ,ha sértegetni akarják a liberálisokat.
librarian(angol) ; könyvtáros
,,Most a könyvtárosok vagy a liberálisok véleményére vagy kíváncsi? Van valami generátor, ami minden nap kidob egy újabb értelmetlen szót, amit aznap éppen a politikai balközépre használtok? Holnap mi lesz, libikókázók? Libabőrözők?"
Ha elsőnek gondolkodnál akkor nem írnál ki ekkora marhaságot :)
Különben te ill ti nem jártatok történelem órára?!
Vagy nyelvtanra ill angolra?!
Ha nem akkor kezdjétek újra az iskolát vagy fejezétekbe ,mert ez nagyon dúrva! (az ostobaságotok kész horror!)
34: kedves kérdező! A te helyesírásod mellett nem nagyon emlegetném mások iskolázottságát.
És a google fordítót veszed alapul? :D Ájemdöpípül Zsoca, te vagy az?
35-es
Lehet ,hogy nem tökéletes a helyesírásom ,de a ti gondolkodásotok sajnos az enyémtől jóval távolabb van ,mint én a tökéletes helyesírástól.
,,Lehet ,hogy nem tökéletes a helyesírásom ,de a ti gondolkodásotok sajnos az enyémtől jóval távolabb van ,mint én a tökéletes helyesírástól."
egyszerűsítés:
,,a ti gondolkodásotok sajnos az enyémtől jóval le van maradva"
Csak ,hogy mindenki értse.
Én értelmesen feltettem nektek egy kérdést.
Amire sajnos ti az intellektualistásotokból kifolyólag sajnos nem bírtatok normálisan válaszólni.
Ez a szint ,amit ti most produkáltattok nem éri el még a kocsmás beszélgetéseknek a szintjét sem.
Na mindegy. :(
Az értelmes válaszokat a továbbiakban is várom.
"34: kedves kérdező! A te helyesírásod mellett nem nagyon emlegetném mások iskolázottságát.
És a google fordítót veszed alapul? :D Ájemdöpípül Zsoca, te vagy az?"
Még a google fordítónak is nagyobb a tudása ,mint sajnos neked ill nektek szóval inkább arra hagyatkozom.
31-es
,,Van valami generátor, ami minden nap kidob egy újabb értelmetlen szót, amit aznap éppen a politikai balközépre használtok?"
Én a liberális,liberalista szót nem a balközépre használom ,hanem azon belűl a liberalizmusra annak híveire!
a ,,mérsékelt baloldaliak"at azért tettem bele a megjegyzésbe ,hogy ne hogy összetéveszétek valamely más politikai oldalal a liberálist.
Szóval ezzel a kifejésel a kérdésemet pontosítottam.
Én pontosítási,egyértelműsétési célból raktam bele a bal mérsékeltett
(Enyém),,A kérdésből kiderűl ,hogy most kimondottan liberalisták,mérsékelt baloldaliak véleményére vagyok kíváncsi!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!