Liberialista ként mi a véleményed az lmbtqról és a vívmányairól?
Vívmány
A kérdésből kiderűl ,hogy most kimondottan liberalisták,mérsékelt baloldaliak véleményére vagyok kíváncsi!
Akkor megint leírom, hogy liberálisként semmilyen formában nem érdekelnek az lmbtq mozgalmak, emberek (nem járok sem pride-ra, sem szent jobb körmenetre, stb.). Csupán az érdekel, hogy a kisebbségek jogain lehetőleg ne essen csorba. A szivárványos rendőrautó teljes mértékben hidegen hagy addig, amíg ki nem derül, hogy az átfestés költségeit meg nem engedett módon teremtették elő, mert számomra a jogállam és annak prudens működése elsődleges szempont.
Tehát a véleményem a kérdésebben megfogalmazottról az, hogy nincs semmilyen véleményem róla, mert egyszerűen ez engem a legkisebb mértékben sem foglalkoztat.
11-es
Oké.
Értem :)
"Azért ,mert kíváncsi vagyok a ti véleménytekre ,gondolataitokra :)"
Szép hazugság. Ha valójában az emberek VÉLEMÉNYÉRE lennél kíváncsi akkor nem úgy kezdenéd a mondanivalód, hogy LIBERALISTÁK. Ez csak szar propaganda.
,,Szép hazugság. Ha valójában az emberek VÉLEMÉNYÉRE lennél kíváncsi akkor nem úgy kezdenéd a mondanivalód, hogy LIBERALISTÁK. Ez csak szar propaganda."
Jaj.:)
Ha annyira okosnak érzed magad akkor válaszolj a kérdésemre:)
Nálad is 4pipa van ill a 11-es nél is nem tudom ,hogy aznos vagy e vele vagy csak ,,véletlen".
De egyébként valahogy meg kell nevezni őket!
14: kérdező, a szó, amit keresel, a "liberálisok". Amíg ezt sem tudod, hogyan várod el, hogy komolyan vegyenek?
Mellesleg tudod mikor nem vagy te "jobboldali"... Amikor egy ekkora provokációval indítasz?
Magyarországon az LMBTQ vagy mi a szösznek hivják a fidesz által lett ismert.
Ők tolják mindenhol hogy mindenki lmbtq t támogat meg ovisokat akar átoperálni.
A liberális oldalon kb a kutya se beszél errőla témáról.
15-es
,,14: kérdező, a szó, amit keresel, a "liberálisok". Amíg ezt sem tudod, hogyan várod el, hogy komolyan vegyenek?"
Én szerintem te nem vagy tisztábban a dolgokkal.
Nem én keresek a szót ,hanem te!
Akkor lenne provokáció ha így fogalmaztam volna meg a kérdést.
A kérdésből kiderűl ,hogy most kimondottan llipsik,mérsékelt baloldaliak véleményére vagyok kíváncsi!
"Azért ,mert a liberálisok engedik legalizálják az ilyen lmbtq-s dolgokat!:)"
Te miről beszélsz? Senki nem legalizált semmit. A szivárvány, mint szimbólum egy teljesen természetes dolog, vagy te azt gondoltad, hogy rendőr autót szivárványosra festeni illegális volt a liberalizmus előtt.
Ennyi fogyatékost, mint a magyar társadalomban... hihetetlen...
19-es
Lehet ,hogy nem illegális ,csak akkor ne csodálkoz rajta ,ha kihívod a rendőröket ,mert egy Fideszes,Mi Hazánkos megakara verni mert egy liberalista vagy és a rendőröket arcon köpik.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!