Liberialista ként mi a véleményed az lmbtqról és a vívmányairól?
Vívmány
A kérdésből kiderűl ,hogy most kimondottan liberalisták,mérsékelt baloldaliak véleményére vagyok kíváncsi!
Ha maradunk a példánál akkor a rendőrök egyszer kétszer bohócként beöltözve járkálnak az utcán a tekintélyük még ennyi sem lesz a bűnözők körében ,mint ami most van. :)
Szóval téged senki sem fog hatékonyan megvédeni a Fideszes,Mi Hazánkos skinheadektől,Hungaristák ,ha véletlenűl meghalják ,hogy ilyeneket mondasz a magyar társadalomról.
23-as
Szánalmas és gyenge ez a megnyílvánulásod :)
24: de igaz.
Vagy ha józanul vagy ilyen, akkor őszintén sajnállak.
25-es
Az a baj ,hogy kettön közül sajnos én vagyok a józan.
De majd erre te is rájössz erre ,ha majd beérnek a dolgok.
"Ha annyira okosnak érzed magad akkor válaszolj a kérdésemre:)"
Válaszoltam: a kérdésed nem kérdés, hanem propaganda.
Ha annyira okosnak érzed magad feltűnhetett volna, hogy egy 5-ös skálát nézve elég nagy a valószínűsége, hogy több válaszoló is "négypipás" lesz.
"csak akkor ne csodálkoz rajta ,ha kihívod a rendőröket ,mert egy Fideszes,Mi Hazánkos megakara verni mert egy liberalista vagy és a rendőröket arcon köpik"
Hát, sok sikert hozzá. Most nem nekem ártanak azzal, ha leköpnek egy rendőrt. Őket fogják leültetni, én meg jót röhögök majd.
Egyébként sok sikert a megverésemhez, kíváncsi lennék mennyire sikerül.
"Ha maradunk a példánál akkor a rendőrök egyszer kétszer bohócként beöltözve járkálnak az utcán"
Egyébként nem, ez már nem a példa része és nem is felel neki meg.
Ha rendes példát adtál volna, akkor azt mondtad volna, hogy egyszer-kétszer piros-fehér-zöld kocsival jönnek ki.
Akkor is majd leköpik őket? Meg kiröhögöd, hogy bohóckodnak? Szánalmas...
"Szóval téged senki sem fog hatékonyan megvédeni a Fideszes,Mi Hazánkos skinheadektől"
Lol, te milyen ostoba vagy. :DDD
Azt hiszed, ha egy rendőrt leköpnek, akkor már nem véd meg téged? :DDDD
A szellemi fogyatékosságod határtalan. :DDDD
"ha véletlenűl meghalják ,hogy ilyeneket mondasz a magyar társadalomról."
Milyeneket? Mesélj, mert jelenleg a liberális irány a legracionálisabb a magyarság felvirágoztatására. Vagyis ha nem tetszik nekik, hogy egy erős, gazdag országot akarok, akkor az self-report-tal egyenlő.
"Már bocs ,hogy tudatom veled az igazságot."
Attól mert bedrogoztál, még nem lesz valami igazság.
Azért mert szerinted a Föld lapos, nem változik meg az alakja.
Gondolom fekete-fehér filmeken nőtt fel és olyan okos, hogy azt hiszi, hogy 40 évvel ezelőtt azért volt minden fekete-fehér a TV-ben, mert más színek nem léteztek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!