Kicsit vicces.
Ukránok fenyegetik a magyarokat. De nem is tudnánk róla, ha a kurucinfo nem terjesztené lelkesen a hírt. Még oda is írják:
"Folyamatosan tesszük közzé ennek a videónak az angol, német, olasz, francia, orosz, lengyel, kínai, holland, bolgár, török, arab, szerb nyelvű verzióit "
Ha ők nem terjesztenék, akkor a fenyegetés annyi lenne, mintha valaki egy zárt szobában mondogatná, hogy "fenyegetem a magyarokat, fenyegetem a magyarokat".
Nos, a valóság az, hogy Torockaiék teszik közzé a fenyegető tartalmat, vagyis objektíve Torockaiék közvetítik a fenyegetést. Ha valaki tesz azért, hogy féljenek az emberek az ukránoktól, akkor Torockai és a kurucinfo stábja az.
Úgyhogy kénytelen vagyok azt gondolni, hogy ez egy provokáció. A kérdés csak az, hogy Torockaiék találták ki, vagy a Kremlből jött az ötlet - amit ők hűséges csatlósként meg is valósítanak.
Nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!