Miért védik az emberek az esztergomi szélsőjobboldali terroristát?
Van egy csomó ilyen őrült aki ketyegő bombaként lapít a magyar társadalomban, hogy mikor "robban". Általában mind a kormányból mint az ellenzékből kiábrándult emberek, akik pénzügyileg és magánéletileg tönkre mentek az életükben. Bele fordultak mindenféle hajmeresztő összeesküvéselméletekbe, és mindenféle mumusban látják az életük problémáit.
Na ez azért egy elég hangos kisebbség ma Magyarországon. Bőven találsz ilyen embereket.
Én azon voltam ki hogy pont láttam egy kommentet ahol ilyen robbantásra bujtogatott valaki, és a robbantót éltette. Egy unokáját ölelgető nyugdíjas nénike volt... Rémisztő.
Mert bizonyos szempontból éltethető. A rendszer ellen harcolt, feláldozta a saját életét, legyőzte a fegyveres erők tagjait. Emellett politikailag abszolút az igazságot képviselte, tudott a háttérhatalomról, vagy arról, hogy a Fidesz csak Izrael egyik tagozata.
Nem ismerem az ügyet mélyebben, hogy mi volt a pontos oka annak, amit tett.
"pedig csak magányos járókelőkre rontottak rá egyszerre 20-an, akiknek köze sem volt ahhoz a szélsőjobbos eseményhez."
Jaja főleg mikor még valamelyik neonáci galeri weboldalán is lehozták a hírt hogy a "bajtársaikra" támadt az antifa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!