Fideszesek, vállalnátok gyereket más politikai nézetű személlyel?
Nekünk nem egyezik meg teljesen a politikai néztünk.
Pontosabban a legtöbb dologról hasonlóan gondolkozunk, de amikor arról kell dönteni, hogy melyik oldal a kisebb rossz, akkor másra jutunk (és abban következetesek vagyunk), és arról is mindkettőnknek rossz q véleménye akire szavazunk, szóval köztünk semmi konfliktust nem jelent ez.
A világnézet többet számít, például a Fidesz ugye csak szóban jobboldali, tehát két jobb oldali személetü ember sem biztos hogy ugyanarra szavaz.
Szerintem ez a világnézet fontosabb mint a párt. Például mi mindketten nagyon ragaszkodunk a hazánkhoz, szeretjük a régi magyar ünnepeket, népdalokat, a nyelvet, én pl nem bírom azokat akik ilyen magyarellenesek meg cinikusan ebben, még akkor se ha hasonlóan szavaztunk.
Inkább egy jobbközép Fideszes, mint egy fanatikus ellenzéki, globálista, neoliberális stb, pedig én az életemben nem húztam a Fideszre.
Másik viszont a fanatizmus, igazából a fanatikusok mind hasonlók, az elszánt Gyurcsányhívők meg az Orbanhívők jobban hasonlítanak egymásra, mint akármelyikük egy középvonalas bal vagy jobboldalira.
Ilyen fanatikussal nem járnék akármilyen oldali.
"Be nézted te."
Ez valami ellenzéki grammatika szerint van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!