Vállalnátok hogy nem kell beoltatni magadat és mehetsz oda ahova az oltottak, de ha rosszul leszel covidban nem jön ki érted a mentő?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 15:11
1/19 anonim válasza:
Ez így lenne fair! Aki fél a szuritól, az innentől ne számítson egészségügyi ellátásra! Természetesen TB-t sem kéne fizetniük.
2/19 anonim válasza:
Ezt bárki bátran bevállalná, mivel Focisztánban akkor se megy ki az emberért a mentő, ha NEM Covidban lett rosszul xD
3/19 anonim válasza:
Persze,simán.
Tavalyi év megvan?aki észlelte magán a tüneteket azokat arra kérték hogy maradjanak otthon és ne terheljék az egészségügyet.százezrek heverték ki otthon ilyen coldrex-szarokkal.
Ezt a szurist lője már le valaki.
4/19 anonim válasza:
2
Az elmúlt évben a nejemért "csak" kétszer jött ki a mentő 15 percen belül, s vitte be a sürgősségire.
5/19 A kérdező kommentje:
2 Ez a focisztán pont rosszkor jön elő amikor világbajnokokat szégyenítünk meg.
2021. jún. 24. 15:34
6/19 anonim válasza:
És honnan tudják, hogy covidtól lettem rosszul, ha nem vizsgálnak meg?
7/19 A kérdező kommentje:
6-os
Úgy kimegy megvizsgál, de észreveszik hogy covid és otthagynak xd
2021. jún. 24. 15:43
8/19 anonim válasza:
7: És ezzel mit érnél el? A mentő már kiment hozzád, szóval máshoz úgysem tud eljutni. Ha meg otthagy, azzal semmibe veszi a kötelességét, illetve megfoszt a jogaid gyakorlásának egy részétől, amiket egyébként csak úgy nem vehetnek el. De álmodozz csak tovább.
9/19 anonim válasza:
Talan jobb is, ha nem jön ki a mentö. Legtöbb covidos kórházi félrekezélesben hal meg.(Túlkorai lélegezetögép, új protokoll stb) En már túl vagyok a víruson engem is nagyon beakartak feketni, de otthon kikuráltam magam. Semmi szín alatt nem oltatnám be magam a nyugati kísérleti génvakcinákkal, de a keletiekkel sem.
10/19 anonim válasza:
Vállalnátok hogy be kell oltatni magadat és mehetsz oda ahova az oltottak, de ha rosszul leszel az oltástól nem jön ki érted a mentő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!