Hány mentőt vett 2002-10 között az mszp-szdsz kormány?
Orbánék már 900db körül járnak
Így teszik tönkre az egészségügyet?
Helirogán propaganda minisztériumának krumpliért fizetett hirdetését olvashattuk.
Ha 9000 et is vettek volna akkor is 12000 et le kellett közbe selejtezni ráadásul az alacsony bérek miatt amit a fidesz szabott meg az eü dolgozóknak egyoldalúan, egyöntetűen nem is találni bele személyzetet.
A munkaruhájukat maguknak veszik (holott munka törvénykönyve a munkáltató értsd államnak kell biztosítani) gpst maguknak veszik a mentőbe
Emútkilencév az emútnyócév óta, ne mosdasd egymáson a két kisztitkárt.
HAZUDSZ!
Munkaruhát is kaptak, 2010hez képest megduplázták a bérüket, engedélyezték 24 órás szolgálatot és 2022ig 4 lépcsőben 72%al emelik a bérüket amiből az első lépcső már meg is történt.
És szted a régi kocsikat minek kelett leselejtezni?
Netán azert mert 2010 előtt alig jöttek új autók?
Illetve a korhatár folyamatos emelgetés^l megvárták míg ki rohad az autó a mentősök alól?
És kinek kéne kimosnia a ruhákat?
Mentőállomáson lévő mosogépről nem hallottál? 🤔
Elhiszek en mindent elolvasok én mindent. A 888-ra csak a 444ről megyek fel.
Te caak a függetlenobjektív médiából táplálkozol, a jobboldali médiába bele sem szagolsz hisz az propaganda. Az agymosott meg én vagyok😅
Tudom ez csak egy origós cikk. Nyilván kamu az egész és nem kaptak semmiféle egyenruhát, csak úgy odapropagálták es már helyre is kelett igazítani.
Na mennyit? Gyerünk monnd meg te!mert ezekszerint te ezt is fillére pontosan tudod. Gondolom a birtokodban lévő bizonyítékaid alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!