Hány mentőt vett 2002-10 között az mszp-szdsz kormány?
Orbánék már 900db körül járnak
Így teszik tönkre az egészségügyet?
És ebből mennyi az adományokból összegyűjtött mentők száma? Ezt az apró részletet nyilván elfelejtették hozzátenni.
2010-es cikk, ekkor még: "948 járművet számláló mentőautó flotta"
Azóta meg: "2010 óta beszerzett mentőautók száma 953-ra emelkedik"
Szimplán csak lecserélték az elavultakat. Bár arról nem találtam infót, hogy jelenleg mennyi működik.
Úgy gondolod?
Nyilván ez majd a bíróságon is megállja a helyét😅
Mészarosnak ennél jóval nagyobb a vagyona.
Mert ő nyeri a temdereket.és tudod miért?
Ami tendert ő megnyer az el is készül. Ráadásul még az alvállalkozóit is kifizeti.
"Nyilván ez majd a bíróságon is megállja a helyét😅"
Hát igen, egy olyan országba ahol Polt Péter a legfőbb ügyész, ott tényleg nem valószínű.
Te most ezzel a cikkel akarsz engem megcáfolni? 😅😅
2010es cikk. Gyönyörűen bemutatja azt, hogy hogyan nézett ki a mentőszolgálat 2010ben, hogy milyen állapotban vette át a fidesz, és milyen szinten volt leharcolt állapotban a járműpark meg az egész pereputty úgy ahogy van.
Ezzel nem rámcáfoltál hanem csak megerősítettél.
Köszönöm🤝
#13.
Nyilván akkor neked is van bizonyítékod az elkorrumpált milliárdokkal kapcsolatban igaz? 😊
Nyuszifül, most is ugyan olyan szarul áll a mentőszolgálat és a teljes egészségügy...
Esetleg beszélgess el a konkrétan benne dolgozókkal, hogy mennyire valós a rózsaszín álomvilág, amit bemesélsz magadnak.
@12:57
A bizonyíték maga az ország.
Szted nem tettem meg? Javaslom neked is.
Tudod mit mondtak?
1.megduplázták a bérüket.
2. Az összes autót kicserélték a valoguk alól.
3.Folyamatosak a több milliós mentéstechnikai eszközök beszerzése. Ami nem csak az ő dolgukat könnyíti meg, hanem a betegnek is jobb.
4.2022ig a már megduplázott fizetésüket még 72%al emelik 4 lépcsőben.
"Szted nem tettem meg? Javaslom neked is.
Tudod mit mondtak?"
Nyilvánvaló hogy nem tetted meg mert ha igen nem itt nyomnád a kormánypropagandát a valóság helyett...
19#
Tudod mi a bibi?
Hogy ebben az esetben a kormánypropaganda meg a tények megegyeznek.
Titeket sosem érdekeltek. A tények. Te nem nyitod ki a szemedet nem latod hogy a szétrohadt toyoták helyett csak sárga Crafterek meg Sprinterek szaladgálnak.
Te nem látod az éppen munkában lévő omsz dolgozók új munkaruháját.
Te nem veszed a fáradságot h megnézd a magyar közlönyben a bértáblájukat és leellenőrizd valóban megduplázták e a bérüket.
Te csak ahhoz veszed a fáradságot hogy a tényeket letagadjad.
Na ez az igazi ellenzéki propaganda. Illetve a korlátoltság netovábbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!