Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vállalnátok hogy nem kell...

Vállalnátok hogy nem kell beoltatni magadat és mehetsz oda ahova az oltottak, de ha rosszul leszel covidban nem jön ki érted a mentő?

Figyelt kérdés

2021. jún. 24. 15:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

9

Most beszéltem egy orvossal a járvény legsúlyosabb időszakában covid osztályon -intenzíven is- dolgozott.

Megkérdeztem, hogy miért haltak meg nálunk olyan sokan.

Lényege: több mint 90 %-ban túlsúlyosok voltak, ezzel kapcsolatban elmondta, hogy köztük sokkal magasabb a szív- és érrendszeri betegek száma és a járvány okozta gyulladásos tünetek náluk nagyon nehezen volt gyógyítható. (Nem tudom pontosan idézni, nagyjából arról volt szó, hogykülönböző szerveknél léptek fel gyulladások.)

Náluk 50 év alatt nem volt halálozás, bár kerültek fiatalabbak is lélegeztető gépre, de néhány hetes, egyik-másik 2 hónapos kezelés után felépültek.

2021. jún. 24. 16:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne vállalnám. Voltam koronás, semmi tünetem nem volt. Amúgy meg jobb is, ha nem kerülünk kórházba. Ott lélegeztetőgépre tesznek, amiről külföldön sok országban megállapították, hogy kifejezetten káros covidosoknak.
2021. jún. 24. 17:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok:

12

Lélegeztető gépről is kérdeztem az orvost. Jelenleg 1 betegük van gépen, akinek a gyulladás miatt 10 % alatt van a tüdeje. Amíg tudták, oxigénmaszkont tartották.

2021. jún. 24. 18:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Hol írhatom alá? Nem mintha amúgy hetente kórházba szoktam volna kerülni valami szir-szar náthával. Egyébként is úgy szar az egész protokoll, ahogy van, és nem is tartozom semmilyen veszélyeztett csoportba. Amíg nem velem foglalkozik a mentő, addig legalább elláthat valakit, akinek tényleg szüksége van rá.
2021. jún. 24. 18:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Az oltottak vállalnák ha az oltástól lesznek rosszul nem látják el az orvosok/mentősök?

De ugyanezt meglehetne kérdezni pl. dohányosoktól, alkoholistáktól, drogosoktól, túlsúlyosaktól is ugyanis őket is el kell látni s Magyarország a halálozást tekintve élvonalon jár miattuk.

2021. jún. 28. 14:30
 16/19 A kérdező kommentje:

15-ös

De aki beoltja magát az megelőzni akarja a betegséget neki nyílván jár.

Illetve ezért van 60% jövedéki adó a cigin piákon.

2021. jún. 28. 21:21
 17/19 anonim ***** válasza:
16-os,aki nem oltatja be magát, az pedig au oltás mellékhatásait szeretné elkerülni.
2021. jún. 28. 22:59
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező

Az oltottnak jár? Miért járna?

Ez így lenne fair nem? Ha az oltás miatt leszel rosszul pl. vérrög alakul ki stb. Akkor titeket se lássanak el.Ez olyan egyoldalú.

S a 60% a piákon, cigiken.... marha sok mondhatom. Pl. a kannás borokat simán megtudják venni még egy alacsonyabb jövedelemmel rendelkező is s attól roncsolódik a szervezete s évek múlva majd az ellátása többe fog kerülni mint 60%.Pl. a kannás bor a legdrágább 500 Ft. Ezen hol van a 60%?

S aki tölti a cigit az is olcsóbban jön ki. S neki évek múlva a kezelés? Többe lesz hidd el. És a drogosok? A súlyosan elhízottak hol fizetik ki az ellátást?

És mondhatod hogy de az oltástól 10 millióból csak 1-2 embernél okoz problémát. De mi van ha pont én leszek az. Ezzel nem vagyok kisegítve kössz.

Továbbá szerintem nagyobb probléma az hogy Budapest egy koszfészek. Így nem is csoda ha terjed nem csak ez a vírus hanem bármi egyáltalán. Hogy nem tudok leülni a buszon mert levan xarva/hugyozva hogy az aluljárók is meg az utcák is xarosak, hugyosak (a csövesek miatt) hogy pl. egy csomó tű van eldobálva szerteszét ami szintén fertőzésveszély. Szóval elsősorban ezeket kéne rendezni, s utána vegzálni az oltatlanokat.

2021. jún. 29. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a mein elő, 3p évesen mar 120 kilos embereket se lássák el.
2021. júl. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!