Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarok mire vágnak fel...

A magyarok mire vágnak fel annyira,néznek le más népeket, mikor az 1000 éves magyar állam annyit ért el, hogy Európa második legszegényebb országa semmi több?

Figyelt kérdés

2023. dec. 27. 18:59
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Nem támasztom, mivel a kérdés lényege nem az, hogy hány országot elozunk meg a szegénységi listán.Legyen igazad es előzzük meg Romániát. Azon nem valtoztat, hogy a mindenkit lenéző, szapulo magyarok 1000evre visszamenőleg se tudnak felmutatni semmit. Se kulturális, gazdasági, tudomány, művészetek, technológia.Szolga nép és az is marad!
2023. dec. 28. 14:36
 32/47 anonim ***** válasza:
60%

Elmélkedés szintjén írok - és nem vitatkozom!...

Sok nagyon hasznos találmánnyal járult a magyarság a világ fejlődéséhez.

Ezeknek a találmányoknak a jelentős hányadát azonban nem tudta szinte soha megbecsülni az ország éppen aktuális vezetése, - nem fordítottak elég pénzt a találmányok menedzselésére, fejlesztésére, ITTHON TARTÁSÁRA, amelynek gyümölcseként drága pénzért vásárolhatjuk meg külföldről a felkarolt, fejlesztett, ill. sorozatban gyártott magyar találmányokat is.

EZ IS a mentalitásunk gyümölcse! "Nincs közvetlen hasznom belőle, akkor nem érdekel!"

Tarthatnánk akár lényegesen előrébb is, ha nem ilyen lenne az átlag mentalitásunk! De mindegy! Valójában senki nem foglalkozik már a "volnákkal"...

2023. dec. 28. 17:12
 33/47 anonim ***** válasza:
0%

Csak azért mert a magyar hatóságok deportálták a zsidó nagyszüleid még nem kell általánosítani és zsigeri gyűlöletet érezz minden iránt ami magyar. Mert akkor te sem vagy semmiben sem különb kint akik kivégezték a zsidó nagypapidat.

2023. dec. 28. 17:13
 34/47 A kérdező kommentje:
33@ meg is voltam lepve, hogy még nem zsidózott senki;) mondjuk jobban nézne ki, ha felsoroltál volna pár dolgot amire tényleg büszke lehet a magyar és csicskába raktál volna a kérdésemmel együtt, de hát semmi 😂
2023. dec. 28. 19:07
 35/47 anonim ***** válasza:
0%

Mert én ténylegesen is találkoztam élőben is olyan emberekkel akik kb szó szerint ugyanezeket mondták.

Az ok szinte mindig ugyanaz volt. Az illető a magyarköpködésésben a saját személyes traumáit élte ki. Ez legtöbbször az volt, hogy zsidó származású személynek elvitték a nagyszüleit a nácik, illetve az azokkal kollaboráns nyilasok. Emiatt személyes bosszú és ellenszenv van az illetőben a magyarok ellen, mert őket okolja amiatt, mert a nagyszüleit a nácik kivégezték. Ha megnézzük láthatjuk, hogy az összes magyarellenes Szdsz-es politikus is olyan zsidó volt, akinek a szüleit deportálták.

Hallottam idős zsidóról is, aki holokauszt túlélő és mondta, hogy a mai napig rémületet ébreszt benne ha magyar zászlót lát vagy magyar szimbólumokat, mert arról azok a magyar hatóságok jutnak az eszébe akik deportálták.

Szóval megértem én, hogy szörnyű dolog volt, ami Auschwitzban történt a nagyszüleiddel és emiatt eleme undort és megvetést érzel mindennek szemben ami magyar.

De hidd el nekem, hogy ez az általánosítás és kollektívizálás pont azokra volt jellemző, akik miatt meghaltak a nagyszüleid.

2023. dec. 28. 19:43
 36/47 anonim ***** válasza:
40%

A mondókád elején általánosítasz egy nagyot, majd közlöd, hogy a nácik általánosítottak. Gratulálok! Pont a magadfajta turbó magyarok miatt gyűlöli meg sok fiatal a magyarságot!

Érdekes a legnagyobb költőink sokat ostorozták az országot és a mindenkori nemzetet. Hogy lehettek volna holokauszt túlélők, mikor a többségük elhunyt jóval előtte vagy nem is volt zsidó!? Nem lehet hogy tényleg van valami a magyar néplélekben, ami nemtelen?

2023. dec. 28. 20:13
 37/47 anonim ***** válasza:
49%

Melyik költőnk gyalázta és köpködte magyarságát?

Mert nekem Jókaitól Csokonaiig mind úgy rémlik, hogy valamiféle "szittya-magyarság"-ot emlegettek, és nem pedig azt, hogy idelovagolt mongolok vagyunk.

Ezt a mongolozást eddig kizárólag a youtube-on kommentelő map-er románoktól hallottam.

2023. dec. 29. 07:51
 38/47 anonim ***** válasza:
60%

Csak ilyen “no name” fél amatőrök, mint Petőfi és Ady, a teljesség igénye nélkül.

Én semmit nem írtam a mongolokról, nem is értem miért vitatkozol velem ezen. Arra kéne inkább reagálnod, hogy antiszemita és általánosító vagy.

2023. dec. 29. 08:53
 39/47 anonim ***** válasza:
30%
Jó sok itt a magyargyűlölő gyökér.
2023. dec. 29. 11:44
 40/47 anonim ***** válasza:
32%
#39 Bizony sok. Azt felejtik el hogy ilyenkor magukról beszélnek valójában. Mert nem "A magyarok" olyanok amit ők annak hisznek, hanem ők és a környezetük, ezt vetítik ki mindenki másra és valójában saját magukat nézik le meg a saját életüket, csak nem látnak ki a buborékukból.
2023. dec. 29. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!