A magyarok mire vágnak fel annyira,néznek le más népeket, mikor az 1000 éves magyar állam annyit ért el, hogy Európa második legszegényebb országa semmi több?
Hivatalosan a fogyasztási indexet nézve igen,de a valóságban inkább több ország szerepel hátul, köztük mi is.Minket így hátra betenni,az inkább politika,mint a valóság.
Románia,Horvátország,Magyarország,Szlovákia nagyon egy kalapban van,ezekben az országokban hasonlóan fogyaszt a lakosság a statisztikák ellenében is.
Legalábbis ahogy ezt személyesen is láttam.
Vannak erényeink és szégyellnivalóink is.
Szembetűnően szégyenletes, ahogyan az itt élő emberek viszonyulnak egymáshoz mentálisan. Az sem éppen erény, ahogyan okoskodik a legtöbb magyar és azt promózza a viselkedésével a környezetének, hogy egyedüli helikopter mindenben.
Ezzel szemben félelmetes erényünk, hogy milyen szinten vagyunk képesek komplexen gondolkodni, szervezni, dolgozni, (ha konkrét célt akarunk ezzel minél előbb elérni) és képesek vagyunk a világon bárkivel hatékonyan együttműködni azzal az egyetlen feltétellel, hogy ne honfitárs legyen az együttműködő partnerünk. Elmés ember a magyar, amelynek szégyellnivaló oldala az, hogy ez leginkább akkor mutatkozik meg, amikor honfitársakkal kell szemétkedni. Sokaknak talán fáj, hogy magukra ismernek, de ez nem változtat a tényeken.
Az a baj kérdező, hogy konkrétan hazudsz.
De itt van ez az oldal, megnézheted magad is:
Itt tényleges adatok vannak, begyűjtött adatok alapján.
Szemben a hvg, 444 stb oldalakkal ahol politikai megrendelésre össze-vissza hazudoznak (pont úgy mint az m1 vagy pestisrácok).
Már alapból ott bukik az elméleted, hogy Romániából sokkal nagyobb arányban költöznek ki.
Támaszd alá forrásokkal. Amit én linkeltem az több ezer adat alapján készült forrás.
És engem nem az érdekel, hogy a bivalybasznádi közmunkás mennyivel kevesebbet keres a bukaresti orvosnál.
Hanem az, hogy átlagban, vagy médiánban mérve hol magasabbak a bérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!