Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarok mire vágnak fel...

A magyarok mire vágnak fel annyira,néznek le más népeket, mikor az 1000 éves magyar állam annyit ért el, hogy Európa második legszegényebb országa semmi több?

Figyelt kérdés

2023. dec. 27. 18:59
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
34%

Még mindig nem érkezett válasz arra, hogy kiket néznek le a magyarok a kérdés szerint.

Szóval kiket néznek le a magyarok? Mert nekem nem rémlik ilyen nép.

2023. dec. 27. 20:09
 12/47 anonim ***** válasza:
80%

7/ Mondjuk Így hogy belevesszük Európába Albániától..... a Kaukázusig az országokat, akkor azért hátulról nem mi vagyunk a másodikak.

Csak akkor igaz, ha az "Únióban" kiegészítést beleírjuk!

2023. dec. 27. 20:09
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

11/ Nekem sem, nem nézünk mi le senkit.!!!

Inkább minket szoktak lenézni, azt is inkább régebben vettem észre.

Mostanság inkább érdeklődést látok felénk külföldön, utálatot felénk nem.

Mi nem nézünk le semmilyen népet! Ez nem tudom hogyan jött ez a kérdés?

2023. dec. 27. 20:20
 14/47 A kérdező kommentje:
Ez nem hergeles. De nem az a lényeg a kérdésben, hogy ki a szegényebb, hanem, hogy a magyarok semmit nem tudnak felmutatni,mégis valami különleges népnek képzelik magukat.Akkora arcuk van a semmire, amivel még nem találkoztam.Tenyleg a butasag lehet az oka egyébként. Mert aki egy cseppet is belegondol, miben jobb a magyar bármelyik mas nemzetnel az látja, hogy semmiben, sőt..
2023. dec. 27. 20:27
 15/47 anonim ***** válasza:
76%

#14 Bizony ez színtiszta hergelés amit csinálsz.

A magyarok nem néznek le más népeket - hazudtál.

" a magyarok semmit nem tudnak felmutatni," - megint hazugság.

"mégis valami különleges népnek képzelik magukat." - nem képzelik, megint hazudsz.

Ráadásul harmadik személyben beszélsz a magyarokról - magyarul, magyar oldalon, vagyis te nem tartod magad magyarnak.

Ez színtiszta hergelés, semmi más, mert igazság semmi nincsen benne.

2023. dec. 27. 20:30
 16/47 A kérdező kommentje:
13@ elég kommenteket olvasni, vagy videókat nézni, esetleg beszélni egy magyarral a munkahelyen.. Szidnak mindenkit németeket, amerikat, angolt szerbet, szlovák, ukrán mindenkinel okosabbak XD
2023. dec. 27. 20:31
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem továbbra sem a kérdező érvét?

Nincs nekem nagy arcom,de azt hiszem az átlag magyarról sem lehet ezt mondani.

Beképzelt, gőgös emberek minden nemzetben vannak, és lesznek.

Vannak/voltak nagy magyar gondolkodók/sportolók akik azért jelentősek az egyetemes tudományban/sportban, de azok meg főleg nem voltak soha beképzeltek.(!)

Ez teljesen idegen azoktól.

Neumann Jánostól, Polgár Juditig lehet sorolni a neveket.....egészen néhai Benedek Tiborig.

2023. dec. 27. 20:35
 18/47 anonim ***** válasza:
73%

A probléma itt az általánosítással van. Ha mondjuk azt írod, hogy a kipcsakninja nem tudja hányas a kabát, mert Európa általa történő megreformálásáról delirál azt értem.

De engem ne vegyél egy kalap alá a többi ok nélkül kérkedő magyarral! Én tényleg k*baszott nagy király vagyok! Van mire lenéznem másokat!(kappa)

2023. dec. 27. 20:53
 19/47 anonim ***** válasza:
30%
Arra, hogy mi a régi, kipcsáki hagyományokat ismételten felkívánjuk venni Viktorta segedelmével így a XXI. sz.-ban.
2023. dec. 27. 23:13
 20/47 anonim ***** válasza:
60%

A környező népek közül a magyar talán az egyik legkevésbé soviniszta.

Az ukránoknál például van olyan mondás, hogy "a magyar nem ember, a forint nem pénz".

A románok "bozgor"-nak (hazátlannak) nevezik a magyarokat, miközben még az út szélén a követ is román nemzeti színűre festik, és a rómaiak leszármazottjának hiszik magukat.

De az látszik, hogy nem sok dolgod volt külföldiekkel.

Én inkább azt látom, hogy rengeteg hozzád hasonló öngyarmatosító, defetista magyar van, aki pocskondiázza, köpködi a saját népét.

2023. dec. 27. 23:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!