Önök is úgy látják,hogy már elkerülhetetlen a világháború?
Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 21:18
11/18 A kérdező kommentje:
#10 Miért 100%?
2023. okt. 31. 22:37
12/18 anonim válasza:
Mert akkor elzárja a Hormuzi szorost és nem jut ki az öböl államokból olaj és cseppfolyósított gáz, Izraelnek van és valószínűleg Iránnak is van atombombája és annyi rakétája amivel elpusztítja a kis Izraelt. Iránt szárazföldi invázióban elfoglalni nem lehet ezért egy örökké tartó vallásháború veszi kezdetét. Nem véletlen vitte oda az USA 2 repülőgéphordozó és egy rakétáscirkáló flottáját. A helyzeten nem sokat segít, hogy ma Izrael fehér foszforral bombázta Libanont és Szíriát (ott Irán által felfegyverzett Hezbolah miliciák vannak)
13/18 anonim válasza:
A világhábi nem kerülhető el, csak elodázható.
14/18 anonim válasza:
23:10: Iránnak NINCS atombombája, erről az izraeliek gondoskodtak. Másrészt óriási tévedés, hogy szárazföldi invázióban nem lehet elfoglalni. Szerintem nagyon is érik egyébként, hogy azt a rohadt maffiarezsimet eltakarítsák.
Mellesleg egy iráni balhé még nagyon messze van a világháborútól.
16/18 anonim válasza:
Elkerülhető lenne, de nem fogjuk. Most már csak legfeljebb 5 évet adok, de minden bizonnyal túlságosan is optimista vagyok ezzel. Nem készülök nyugdíjas évekre, maradjunk annyiban. 39 éves vagyok.
17/18 A kérdező kommentje:
#16 Megkérdezhetem miért gondolod így?
2023. nov. 2. 11:14
18/18 Alex Fly válasza:
@10: amIránt nem rángatja senki -inkább minden civilizált ország erősen javasolja neki, hogy maradjon a seggén,ha nem akarja hogy szétrúgják. Izrael már nem egy alkalommal bebizonyította, hogyneki nem ellenfél; és ha nem lehet szárazföldön elfoglalni,akkor nem is lesz elfoglalva -bőven elég, ha kiiktatják a vezetést néhány jól irányzott, pontos csapással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!