Miért kell olyan sokáig dolgozni az egyenruhásoknak?
Mi az, hogy "Bővebben". Talán légyszíves fejtsd ki bővebben a gondolataidat a témával kapcsolatban.
Nagyon udvariatlan vagy.
Hogyan jön ide az ivás? Nem ez a téma itt, kedves kettes.
Én arról igyekszek értekezni, hogy miért kell olyan sokáig dolgoznia a rendőröknek, hogy nyugdíjba mehessenek. Szerintem ugyanis azért, hogy addig is "felügyelet alatt" legyenek, ne foglalkozzanak mással,mert munkájukból kifolyólag, a továbbiakban is tudnak különböző tevékenységeket végezni.
Ki tudja, kinek mi a problémája, az emberek magukat tudják a legnehezebben diagnosztizálni. Legtöbbször ha teszik is, tévesen. Például én ismerek olyan férfit, aki azt hiszi magáról, hogy szociopata, pedig egyszerűen csak szorong attól, hogy egyszer nem ő lesz a nyertes:) De olyat is ismerek, aki győztesnek gondolja magát, pedig akkora vesztes, mint ide a börtön, pedig messze van tőlünk.
De most nem ez a téma, tehát figyeljünk a tématartásra és a szövegértelmezésre ha kérhetném. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!