Mit szóltok hozzá, hogy az Egri Városi Bíróság szerint nem követtek el szabálysértést a Véderő nevű szervezet gyöngyöspatai táborában őrizetbe vett egyenruhások, ezért elengedték őket?
2011. ápr. 25. 14:06
1/8 anonim válasza:
Attól még, hogy nem lehet bebizonyítani, nem azt jelenti, hogy nem is volt.
2/8 anonim válasza:
Mért követtek volna el? Nem értem a kérdést.
3/8 anonim válasza:
Amíg ott voltak nem pofozta fel a cigány a fehér embert, ráadásul öreg nénit, úgyhogy nagyon egyetértek az ítélettel.
4/8 anonim válasza:
Ha már Gyöngyöspata:
A büdösrasszistaneonácik egy hétig üdültek ott és senkinek nem esett baja. A cigányok meg jóformán le se szálltak a buszról és már verekedés van.
5/8 anonim válasza:
Végre, hogy normálisan működnek a bíróságok.
Ez az én liberális véleményem.
7/8 anonim válasza:
A (köz)tévében a múltkor nyári military tábort reklámoztak. Ez ugyanaz (lett volna), csak később kezdőknek.
8/8 anonim válasza:
Az olajszőkítő maffia-vezér bevitette a véderőseket,mert szabályt sértettek!!! Nonszensz.
Ebben az országban ez a legnagyobb gond,hogy pár military-fan fickó önkéntest tábort szervez egy magánterületen?
Tulajdonképpen mi a bűnük?
Az hogy félelmet keltenek a környéket évtizedek óta rettegésben tartó cigány hordákban?
Én kifejezetten örülnék neki ha végre a "Mókus" (gyöngyösi cigány maffia feje) tartana már valamitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!