Csak úgy lekamerázhatnak az egyenruhások?
Figyelt kérdés
Általában minden hétvégén szombat vasárnap jó időben egy jó könyvel kiülök a közeli parkba olvasgatni.
Aztán észrevettem egy pillanatra hogy egyenruhasok kameráznak majd továbbálnak.
Fehér ingben voltak,gumibot és fegyver lógott az oldalukon.
Fura volt az egész nemtudom hogy azok most mit akarhattak.
2023. júl. 16. 11:04
1/10 anonim válasza:
Ott kellett volna megkérdezni tőlük. Erre így nem lehet mit mondani kontextus nélkül, és körülmény lehet még a közterület valamint a hatóságok felruházott joga.
"Csak úgy lekamerázhatnak az egyenruhások?"
Inkább igen a válasz, mint nem.
2/10 anonim válasza:
Gyanús voltál nekik vagy tetszettél nekik.
Más nem tudok
Meg kellett volna kérdezni
3/10 A kérdező kommentje:
Csak olyan fura minden hétvégén kiülök oda olvasgatni vagy veszek a közeli kávézóban egy kávét és ott megiszom,de eddig ilyen még sose volt
2023. júl. 16. 11:15
4/10 A kérdező kommentje:
Olyan rossz érzés volt
2023. júl. 16. 11:16
5/10 anonim válasza:
És ez hol volt és mikor? Tegnap Pride volt, simán lehet, hogy a főváros érintett és környező részein végigmentek, hogy ha bármilyen incidens vagy provokáció van, akkor utólag be lehessen azonosítani elkövetőket.
6/10 A kérdező kommentje:
Vidéken egy megyei jogú városban
2023. júl. 16. 11:18
7/10 anonim válasza:
Ez Észak-Koreában történt vagy Fantáziaországban?
És szinte betűre ugyanez volt már.
Egyébként nem.
8/10 anonim válasza:
Szerintem le, elvégre ők térfigyelő kamerával is felvehetnek, tökmindegy, hogy a kezükben van-e vagy egy oszlopon. Gondolom én.
10/10 anonim válasza:
Természetesen joguk van lekamerázni, hogy egy esetleges későbbi bűncselekménynél a környéken lévők beazonosíthatók legyenek. Ha nincs félnivalód, ne zavarjon, nem lesz bajod belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!