Mashol is ilyen fokozott ellenorzes rendorterror van?
Figyelt kérdés
Kb. 2019-20 utantol tapasztalhato hogy fokozottan jarnak azelott elvetve lehetett talalkozni veluk de par hete meg nyugalom nincs mindenhol ottvannak akit csak latnak este utanamennek kovetik masik utcan szembemennek vele bevarjak megallitjak. Foleg kesoeste ejjel de napkozbe is szinte mindig szembejonnek velem a foutcan. Folyamatosan barhova menve szinte mindig latom oket tobb auto is jar e kistelepulesen. Mashol is ennyi rendorallam van? Kivalt erdekel a roman hatar mente.tegnap 16:27
1/10 Justinianus válasza:
Képzeld el, ha nem lenne kritikus létszámhiány.
Ott ülne egy zsaru mindig melletted az anyósülésen. :)
De egyébként amennyi sz@rházi száguldozót, szabálytalankodót látni az utakon, lehetne százszor ennyi ellenőrzés is.
2/10 anonim válasza:
Az nem rendőrterror, ha járőröznek az utcán és a gyanús embereket igazoltatják.
Ez a munkájuk.
3/10 A kérdező kommentje:
Csak az a gond nem csak arra vannak hanem barhova mesz gyalog vagy furcsan viselkedsz is figyelnek azert nem normalis barhova mesz latod mindig. Pl kerekparral mentem olyan 10 km t suru pihenokkel es odavissza 6 szor jottek szembe. Es soha se hatulrol jonnek. A gyorshajtok ittasvezetok vagizok ugyanugy megvannak pentek szombat ejjel.
tegnap 16:55
4/10 A kérdező kommentje:
Hiany? Annyian vannak mint a szemet. Foleg miota atvettek oket a hatarrol is. Azert kerdeztem mas hatar fele is ez van e
tegnap 16:57
5/10 anonim válasza:
Ha nem vagy illegális bevándorló vagy bűnöző, akkor ez miért is gond neked?
Inkább örülj neki, itt 20 ezer lakosra jut 1 körzeti meghízott.
6/10 anonim válasza:
Minél többet látok rendőrt annál jobb! Zavarja azt, akinek van félnivalója tőlük, nekem nincs!
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor csereljunk. Nem jo olyan helyen ahol ismernek es szerintem rohadt zaklato zavaro ez igy. Annyira veszelyes helyen elsz? Itt nem tortenik semmi am meg vedje meg mindenki magat. No de a kerdes nem is erre vonatkozo
tt hanem hogy mashol mit tapasztaltok
tegnap 17:37
8/10 anonim válasza:
Én folyamat azt tapasztalom, hogy alig van rendőr. Ha néha látok is 1-1 rendőrautót azt többnyire az út szélén és általában nem ül benne senki csak benne van egy trafi.
9/10 árokpart válasza:
Inkább jóval kevesebb rendőrt lehet látni. 5000-es faluban élek és meg sem tudom mondani, hogy utoljára mikor láttam rendőrjárőr autót. Pedig estelente sétálok, kocogok sportolásból a falu utcáin. Nappal szintén nem láttam . Mondjuk az is igaz, hogy itt szinte gyakorlatilag nem követtek el évtizedek óta bűncselekményt.
10/10 A kérdező kommentje:
Itt sem megis nincs olyan hogy ne jonne szembe 1-2. Meg utanam is fordulnak.
tegnap 23:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!