Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Itt mi történt?

Itt mi történt?

Figyelt kérdés

[link]

Miért kergették a hapsit?

febr. 2. 12:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"Miért kergették a hapsit?"

Mert menekült.

febr. 2. 14:37
 2/11 A kérdező kommentje:
De miért menekült?
febr. 2. 18:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert kergették!
febr. 2. 18:58
 4/11 A kérdező kommentje:

Mondjuk sztem eleve a rendőrök is hibáztak... miért nem volt megbilincselve? Hátul miért nem ült mellette senki?

Ajtó miért nem volt zárva hátul?

febr. 3. 09:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Mert bilincselgetni csak úgy nem lehet, mert ezek bepanaszolják utána az egész intézkedést, hogy jaj én nem is akartam menekülni, nem is voltam önkárosító és így tovább (bilincselés feltételei). Továbbá ma már lassan abba is belekötnek, hogy milyen ütembe vetted a levegőt. Igazán fordult a világ, hogy egy rendőr sokkal jobban fél a jogi következményektől egy intézkedés során, mint egy bűnöző.

Amúgy nem is az autóban ült a videó alapján, hanem csak futott az utcán. Ahogy kinézett az utolsó másodpercig ott azért látni ez valami kattos vagy beszívott paca.

febr. 3. 09:36
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

Nem lehet bilincselni csak úgy, azt mindig a szolgálatvezető vagy ügyeletes parancsnok dönt el, ha nem álnak fenn az alkalmazás feltételei.

Azt hogy hátul ülnie kell - e valakinek, megint csak az adott estre vonatkozó előírások döntik el.

Szóval ne hibáztassuk már a rendőrt, főleg úgy, hogy az intézkedés szabályait se ismeritek.

febr. 3. 09:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem úgy tűnik, hogy a rendőr autóból ugrott ki, a rendőrnő meg az anyós ülésen ült... a videó legelején látszanak a nyitott ajtók illetve ahonnan indulnak el...
febr. 3. 09:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Az első két ajtó van nyitva, de látszik hogy onnan száll ki a sofőr. Előállítottat meg alapból nem a sofőr mögé helyezünk. Szóval nem a kocsiból pattant ki, legalábbis nem abból amivel a videó kezdődik skoda.
febr. 3. 10:17
 9/11 anonim ***** válasza:

“ Nem lehet bilincselni csak úgy, azt mindig a szolgálatvezető vagy ügyeletes parancsnok dönt el, ha nem álnak fenn az alkalmazás feltételei.”

Ennek a monológnak nem igazán van értelme.

Mi az, hogy a szolgálatvezető(?) vagy az ügyeletes parancsnok(?) dönt, ha nem állnak fenn az alkalmazás feltételei.

Ha nem állnak fenn az alkalmazás esetei, akkor nem XY dönt a bilincselésről, hanem senki, mert NEM lehet bilincselni.

“ úgy, hogy az intézkedés szabályait se ismeritek.”

Nyilván ne hibáztassuk(bár azért a videóban pár hibát látni) de te meg ne védd a rendőrt, ha ilyen butaságokat beszélsz.

febr. 3. 10:34
 10/11 anonim ***** válasza:
40%

“ Nem lehet bilincselni csak úgy, azt mindig a szolgálatvezető vagy ügyeletes parancsnok dönt el, ha nem álnak fenn az alkalmazás feltételei.”

Ennek a monológnak nem igazán van értelme"

Az, hogy te nem érted, az a te bajod.

A bilincselés történhet az elöljáró utasítására is, akkor is, ha közvetlenül nem kellene.

"Nyilván ne hibáztassuk(bár azért a videóban pár hibát látni) de te meg ne védd a rendőrt, ha ilyen butaságokat beszélsz."

Azért azt had tudjam már én jobban, hogy kell a munkámat elvégezni.

febr. 3. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!