Itt mi történt?
“ Azért azt had tudjam már én jobban, hogy kell a munkámat elvégezni.”
Amennyiben te tényleg rendőr vagy, az eszméletlen szomorú. Mindig megijeszt mikor ilyet olvasok és remélem, csak humbuk.
“ A bilincselés történhet az elöljáró utasítására is, akkor is, ha közvetlenül nem kellene.”
1. Nem. Nem történhet. A bilincselés történhet elöljárói utasításra, de csak abban az esetben, ha a törvényei feltételei fent állnak. Nincs ilyen, hogy kellene vagy nem kellene.
Jogszerű vagy jogszerűtlen van.
Ha nem állnak fent a bilincselés feltételei, az jogszerűtlen.
Ha nem állnak fenn a feltételei, akkor nem történhet sem saját elhatározásból, sem utasításra. Mivel jogszerűtlen.
Ezt tényleg magyarázni kell egy elvileg rendőrnek? Tényleg egy rendőr szerint, ha a törvényben leírt feltételek nem teljesülnek, akkor is szabad bilincselni, mert Kiss Pista törzsőrmester úgy gondolta?
2. Rendőr vagy?
“ szolgálatvezető vagy ügyeletes parancsnok dönt el”
Rendőrként ennyi fogalmatlan vagy? Hát vagy meg az iskola padban ülsz, vagy pedig eldugtak egy irodába, hogy semmi közöd ne legyen a rendőrséghez.
Nincs ilyen, hogy szolgálat vezető.
Ötletem nincs, ezen a címszóval kire gondoltál. Ügyeletes parancsnok? Azta. Itt te a TIK ügyeletes régió parancsnokára gondolsz? Hát ha már ő ad parancsokat, az nem bilincselés lesz, hanem milliószor nagyobb a gàz.
“ Azért azt had tudjam már én jobban, hogy kell a munkámat elvégezni.”
Láthatóan nem értesz a “munkádhoz” mivel már alapvető beosztásokat, fogalmakat nem tudsz használni. De ezt tegyük félre, feltételezzük te vagy a Sherlock Holmes. Az, hogy TE tudod, hogy kell végezni a munkádat, miért zárja ki azt, hogy a videón lehet látni hibákat?
Mentsen meg minket az élet ilyen rendőröktől…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!