A kormány miért akarja szándékosan minimálbéres rabszolgákká tenni az egyenruhásokat?
Eddig azért az egyenruhások is kereshettek jópénzt, mert voltak jólfizető műszakpótlékok és egyéb juttatások.
De most az adórendszernek pont a kiskeresetűek az áldozatai, jövőre már az adójóváírást is el akarják törölni aminek szintén a kisember a vesztese.
És a táppénz és szabaságolás jogait is csorbítanák.
A műszakpótlékokat és egyéb juttatásokat is eltörölnék.
EZ MIND A KISEMBEREKET ÉRINTI
És most még ez a nyugdíj dolog is.....
Nem is lenne ez baj, de emellett a GAZDAGOK MEG JOBBAN KERESNEK AZ ADÓRENDSZER MIATT ÉS JOBBAN FOGNAK KERESNI AZ ADÓJÓVÁÍRÁS MEGSZŰNÉSE MIATT IS
miért akarja a kormány a társadalmi különbségeket?
Most kéne ám egy forradalom, jobban megérett a helyzet a forradalomra mint 56-ban vagy Gyurcsány idején
Menj az utcára, te fotelforradalmár.
Aztán vigyél valami olvasnivalót is, nehogy nagyon unatkozzál.
Jóóó haggyuk már, a múltkor, meg a Corvinust akarták bezáratni...
Épp most lopnak a másik kezükkel amíg arra nem figyel senki!
Kolopele:
Kicsit el vagy szállva magadtól, de egyébként semmi baj veled. Ha leszállnál a magas lóról, észrevennéd, hogy itt is emberek vannak - akik cseppet sem rosszabbak, vagy hülyébbek nálad, csak éppen nem VÁLLALKOZNAK, hanem például fizetésért DOLGOZNAK. (Lehet, hogy éppen nálad...)
Itt senki nem respektálja, hogy döngeted a melled, hogy 120 embernek adsz munkát, hiszen még azt sem tudjuk, hogy vajon bejelentetted-e MINDEGYIKET teljes fizetésre, vagy csak minimálbérre... Mert akkor a jövőbeli nyugdíjukat éled éppen fel.
Nézz körül, az itt hozzászólók nagy többségéről meg sem lehet mondani, hogy a valós életben kicsoda, micsoda, egyedül te vagy, aki szinte minden hozzászólásodban kifejted, hogy mennyi embernek adsz munkát...
Na és? ITT EZ NEM ÉRDEM.
A hozzászólásaid egy részével pedig egyet lehet érteni, más részükkel viszont erősen vitába szállnék - de mint tapasztaltam, eléggé meggyőzhetetlen vagy. Én nem vagyok az. Én még tudok KÉTELKEDNI. És az nagyon nagy baj, ha valaki ezt a képességét elveszíti.
Pedro
"Eddig azért az egyenruhások is kereshettek jópénzt, mert voltak jólfizető műszakpótlékok és egyéb juttatások. "
A jólfizető műszakpótlékkal az egyenruhások qrvára nem abban a kategóriában keresnek, amelyiket hátrányosan érinti az adórendszer változása, akár az adójóváírás megszüntetése... A gazdagok eddigis jobban kerestek. Jóhogynem ha valakinek 1 milka a bére az se vigyen 100e fölött haza... Akkor lenne csak igazán "ööm é bódottá" a lelkedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!