Egyesek miért kapnak idegrohamot minden Covid-os hírtől?
Figyelt kérdés
Akármiről is legyen szó, az ilyen híreknél egyből elkezdenek dühöngeni és tajtékozni az emberek. Nekik gyengébb az idegrendszerük, vagy ilyenkor mit élnek át?2023. okt. 21. 20:01
11/26 anonim válasza:
Mert egyszer ezzel keményen meglettünk szopatva és csak a gondolata is felcsesz hogy újra eljátszák velünk.
12/26 anonim válasza:
#9;Erre értettem , amikor azt írtam aljasságot élek át. Terrort.
13/26 A kérdező kommentje:
#12: Ne legyél aljas szerintem.
2023. okt. 22. 06:18
14/26 anonim válasza:
Csak a vírusrettegők idegesek.A józanok tudják,hogy nincs olyan,hogy covid.
15/26 A kérdező kommentje:
#14: Pedig ezek az ideges emberek azt szokták mondani, hogy nincs Covid. De ha ezt így tudják, akkor meg nem értem, hogy miért idegesek.
2023. okt. 22. 23:17
16/26 anonim válasza:
Szerintem nincs covid és ideges sem vagyok,kérdező.Az ostoba általánosításoddal itt nem érsz célt.Higgy a covidban,meg rettegj,ha az a jó neked!
17/26 A kérdező kommentje:
#16: Mivel általánosítottam? Leírtam, hogy mit tapasztaltam.
Örülök, ha te nem rettegsz. Én se rettegtem még emiatt.
2023. okt. 22. 23:44
18/26 anonim válasza:
"Pedig ezek az ideges emberek azt szokták mondani, hogy nincs Covid." Itt az általánosításod.
19/26 anonim válasza:
Én meg azt tapasztaltam,hogy naponta jön egy jajjmeghalokcovidbanezcovid? idegbajos kérdés.Ennyi.És 2023 van.
20/26 A kérdező kommentje:
#18: A közösségi médiában én ezt tapasztalom. Lehet, hogy te nem vagy ideges, emiatt nem is szólsz hozzá a cikkekhez. Én azokról beszéltem, akik hozzászólnak. Szerintem ebben semmi általánosítás nincs.
2023. okt. 23. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!