Ukrán párti baloldaliak, ti költöznétek ukrajnába?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért?
18:13.
Sajnálom,hogy szabadlábon vagy ilyen kemény üldözési mániáddal!
Putyinról egy szót sem irtam!
Amúgy a világ nagyobbik része Putyin párti ha ázsiát is belevesszük meg Afrikát, márpedig a globális világ részei!
Szóval akkor ők fasiszták?
Szóval fasiszták vezetik a világot...? te világtalan!
Nagyon elmentek otthonról neked!
Amúgy a fasizmus Olaszországhoz kötődik, Putyin meg nem olasz!
Azon kívül pedig állítólag Putyin kommunista a libsik véleménye szerint, akik pont , hogy a fasiszták ellen harcoltak, akkor mondjuk , hogy totálisan megbukott az agyszüleményed!
"Putyin meg nem olasz"
Wow, micsoda elmés megállapítások.
Kérdező, te, mint oroszpárti, kiköltöznél Oroszországba?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért nem?
12,15. Csökkentett Értelmi képességűeknek:
Sehol nem irtam, hogy oroszpárti lennék!
Amúgy majd ha válaszolsz arra amit kérdeztem talán Én is!
Trollok
"Eddig másról volt szó!"
Nem, sosem volt másról szó. Ezt az ukránpártiságot végig csak a kormány narratíváját fújó emberek szajkózták.
17.
Miért nem válaszolsz a kérdésre, hogy elköltöznél-e ukrajnába, ha pártolod őket?
Kérdező! Te vagy az, aki egy transzozós, bzizós kérdést kiírt, majd nem értettünk egyet a gyűlöleteddel, minden kommentünkre 4-5 külön, elborult válaszban reagáltál, miközben mások mentális állapotát minősítetted, de láthatóan a tieddel vannak gondok? Csak kérdezem, nagyon hasonlítasz rá. Vagyis magadra.
“ Amúgy a világ nagyobbik része Putyin párti ha ázsiát is belevesszük meg Afrikát, márpedig a globális világ részei!
Szóval akkor ők fasiszták?
Szóval fasiszták vezetik a világot...?.
Nincs többség putyin mellett. Bárki lehet fasiszta, és a világot nem, de elég nagy hatalmatok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!