A baloldaliak miért utálják az országot, ahol nevelkedtek, és miért támogatják mindig a színesbőrű bevándorlókat és azok leszármazottait a (még) többségi nemzet ellen?
Direkt nem írom hogy a hazájukat, mert szerintem jobban kötődnek a Közel-Kelet egyetlen demokráciájához, mint bármelyik Európai országhoz.
Mi a jó nekik abban, hogy állandóan az agresszív, tomboló bevándorlókat és azok leszármazottait (pl a mostani francia eset) támogatják, és nem a befogadó nemzetet? Gondolom lételemük a káosz és a szarkeverés.
Vajon ha többségbe kerülnek az afrikai gyökerekkel rendelkezők Európában, akkor majd a fehéreket fogják támogatni? Persze ez költői kérdés.
De azt is kérdezhetném, hogy miért erőltetik itt az LMBTQt és a fajkeveredést, és miért nem teszik ezt a Közel-Keleten és Afrikában? Pedig ott sokkal több teendő lenne LMBTQ fronton is.
Gondolom a kérdésem sokat nem fog fent maradni itt, ha mégis, akkor meg szét lesz offolva baromságokkal, de remélem azért értelmes válasz is érkezik majd, mielőtt törlik.
Én egyelőre azt látom, Orbán utálja a hazáját, vagy legalábbis a hazájában élőket, mert egy mocskos diktatúrát épített ki számukra.
A magadfajták meg még tapsolnak is neki.
Én nem tartom magam kifejezetten balosnak, de semmi bajom a melegekkel és nem hiszem h bárkit át lehetne nevelni más szexualitásra mint ami alapból fakad belőle.
A bevándorlással mértékkel szerintem nincs baj. Mi is bevándorlók vagyunk nyugat Európában.
7.
Te lehet hogy keverék bevándorló vagy mi árja hun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!