Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol tájékozódtok leginkább...

Hol tájékozódtok leginkább politikáról?

Figyelt kérdés
Melyik lap, hírportál, podcast?:)
2023. aug. 23. 10:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
5%

internet

index, 444.telex,portfolio

tv

atv, rtl,

A kormány hazugsággyár termékeit kerülöm

2023. aug. 23. 10:52
 2/14 anonim ***** válasza:
13%
Telex, 444, meg Twitter oldalak.
2023. aug. 23. 10:53
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
Felcsút közvetlen közelében élve, elsőkézből.
2023. aug. 23. 11:00
 5/14 anonim ***** válasza:
14%
Wikipedia
2023. aug. 23. 11:05
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
Mandiner, 888, magyarnemzet, pesti srácok, M1, DUNA, HirTV
2023. aug. 23. 11:09
 7/14 anonim ***** válasza:
24%

Akkor jársz a legjobban, ha mindkét oldalról olvasol, nézel.

Én Hír TV után mindig átkapcsolok az ATV-re, ATV után a Hírt TV-re. Mindkettő elfogult, de azért van egy-két normális műsor, van időnként normális vendég vagy meghívott.

Olvasni leginkább helyit. Ott is az önkormányzatit is és a nem önkormányzatiból is olvasok.

És persze amiket hallok ismerősöktől. Főleg helyi ügyekben, ahol azért vannak személyes tapasztalatok első kézből és nem kell a médiumokra hagyatkozni.

2023. aug. 23. 11:20
 8/14 anonim ***** válasza:
19%
Jaj, még youtube-on szoktam nézni a Nyílt Sisakot. Mostanában az tetszik, mert ott is többféle gondolkodású vendég szokott lenni, így nem olyan egysíkú egyetlen beszélgetés sem.
2023. aug. 23. 11:21
 9/14 anonim ***** válasza:
16%

Weboldalak: HVG, Vadhajtások (ez a 2 oldal főleg a kommentek miatt… szeretem olvasni őket)

Youtube: Euronews, ATV, Telex, M1, HírTv, Toroczkai

2023. aug. 23. 11:52
 10/14 anonim ***** válasza:
17%

Ahogy 7-es írja, soha nem egyoldalúan tájékozódom.

Általánosságban nézek híreket és utána cikkeket, írásokat jobbára ellenzéki portálokon olvasok meg a mandineren, tévéműsort, videókat meg inkább a nekem jobban tetsző jobboldali szereplőkkel. Közben hallgatom az infó rádiót, abban főképpen az ellenzékiekkel készült műsorokat.

Így együtt próbálom kialakítani a magam véleményét, elkerülve, hogy csak egy oldalról lássak információkat, véleményeket.

2023. aug. 23. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!