Kinek kell fizetnie a dns tesztet illetve a perköltséget?
Figyelt kérdés
Az anya pert indított ellenem apaság megállapítása iránt. Viszont ő volt az aki állított olyat hogy nem tőlem van a gyerek. Én azt akarom hogy emiatt ő fizesse a költségeket, persze ha kiderül az apaság azonnal apasági elismerő nyilatkozatot teszek és fizetem a gyerektartást. A perre én okot nem adtam, ő nem biztos apaságombam én úgy gondolom.2023. júl. 26. 20:16
1/4 Kései Sirató válasza:
Az anya fizet minden költséget, de ha bebizonyosodik, hogy te vagy az apa, a költségeket rád terhelik.
Ha te vagy az apa, akkor lehetőséged volt apaságit tenni, azt kellett volna és akkor nincs ez a per. De ha esetleg mégsem vagy benne biztos, hogy te vagy, akkor jobb így, mert kiderül az igazság.
2/4 A kérdező kommentje:
Persze, viszont ő írta és mondta többször is hogy nem tőlem van, ezekre bizonyítékom is van, ez nem mentesít fel alóla?
2023. júl. 27. 14:45
3/4 A kérdező kommentje:
Azért ez egy eléggé zsebbe nyúlós pereskedés így nézve ha kiderül hogy tőlem van és mindent rámkennek miközben ő se biztos abba hogy kitől van.
2023. júl. 27. 14:46
4/4 Kései Sirató válasza:
Nem, nem mentesít.
HA tényleg tőled van, akkor fizetned kell gyerektartást is legalább a gyerek 18 éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!