Ki lehetne fizetni az állami költségvetésből Budaházy György több milliós perköltségeit?
Más bűnözők is szenvedtek már eleget. Nekik is kifizetjük a perköltségüket.
Én is szenvedtem már eleget, és holnapután vonatozok egy hosszabbat. Lehetne esetleg állami pénzből venni a vonatjegyemet?
Miért pont Budaházyt tüntessük ki azzal, hogy az általa generált költséget adófizetői pénzből intézzük?
#2 Engem az vigasztal, ha egy kokeró anyád, a házastársad meg a gyerekei torkát átvágja és a házat rájuk gyújtja, akkor 2 hét böri után kártérítést kap.
Budaházy meg úgy "bűnöző", hogy nem követett el gyakorlatilag semmit.A semmiért rángatják 15 éve.
[tegnap 23:59]: "Budaházy meg úgy "bűnöző", hogy nem követett el gyakorlatilag semmit."
- Jogerősen elítélték. A magyarok szerint ő egy terrorista. (Legalábbis amikor a kormány vagy a parlament csinál valamit, akkor azt azzal szokta indokolni, hogy a magyarok így akarják, meg úgy akarják. Gondolom, ez a logika áll a bíróságra, a kormány és a parlament melletti harmadik hatalmi ágra is.)
"A semmiért rángatják 15 éve."
- Most már nem rángatják tovább, kegyelmet kapott. De a kegyelem nem azt mondja, hogy nem követte el, amivel vádolták. Azzal kapcsolatban a magyar bíróság jogerősen döntött. Budaházy elkövette a terrorcselekményeket és pont. Ez Magyarország álláspontja. A köztársasági elnöki kegyelem azt jelenti, hogy a büntetés végrehajtása alól a továbbiakban mentesül.
Személy szerint a köztársasági elnök döntését helytelenítem, de csinálni nem tudok vele semmit. Az előző logika mentén: mi, magyarok, mint politikai közösség, bár terroristának tartjuk Budaházyt, azt akarjuk, hogy ne üljön tovább a börtönben. Nyilván egyenként mindenkinek más és más véleménye van, de a nagy közös vélemény ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!