Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lehetne fizetni az állami...

Ki lehetne fizetni az állami költségvetésből Budaházy György több milliós perköltségeit?

Figyelt kérdés
Szenvedett már eleget.
2023. máj. 11. 22:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
[tegnap 17:51]: Ha tudsz valamit koholt vádakról, hamis tanúzásról, a nyomozati munka során elkövetett csalásról, stb., akkor tegyél feljelentést, mert ezek mindegyike nagyon súlyos bűncselekmény. Ha nem tudsz ilyet, akkor ne puffogj a levegőbe.
2023. máj. 13. 10:36
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
#11 Rendszerváltás után meg fogjuk tenni. Addig nincs értelme.
2023. máj. 13. 10:41
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
[ma 10:41]: Azért az milyen cuki már, hogy Budaházy rajongói rendszerváltásról ábrándoznak, közben meg hisztikéznek, ha a kedvencüket leterroristázzák!
2023. máj. 13. 16:01
 14/20 anonim ***** válasza:
54%

Na az kéne még....

Azért legyünk már esznél!

Értem én, hogy nagy a rajongás, de azért ne tévesszük már szem elől azt a tényt, hogy a közt.elnöki kegyelem nem arról szól, hogy Budaházy ártatlanul sínylődött a rácsok mögött! Csuoán arról, hogy bohózatba illően hosszú ideig b..szakodtak vele. De a kegyelem gyakorlatilag egy feltételes szabadláb. Ha botlik, megy vissza. Eltiltották a közügyektől. Ha megszegi, leüli a maradék éveit is.

Tehát jogerős ítélet van, ami a bűnösségét mondta ki. Akkor miért is kellene az államnak kifizetnie a perköltséget?

2023. máj. 17. 10:30
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

"Nem a magyarok szerint terrorista, hanem a bíróság fogta rá, koholt vádakkal."

Na most nem tudom, megvan-e, hogy börtönbe nem az alapján küldenek valakit egy -elvileg- jogállamban, hogy a magyarok mit gondolnak, hanem hogy a bíróság mit lát bizonyítottnak. Én értem, hogy neked marha szimpatikus, amit tett, de ha ez az adott ország törvényeibe ütköző cselekmény, akkor bocs, de ez van!

Egy bűncselekményt nem érzelmi alapon kell megítélni, hanem a törvények alapján.

2023. máj. 17. 10:34
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 Jogállamban igen, de mi nem abban élünk. Itt a veszélyesnek gondolt politikai ellenfelekkel leszámolnak.
2023. máj. 17. 12:33
 17/20 anonim ***** válasza:

#16 az ugye megvan, hogy két politikai időszakon ívelt át Budaházy ügye? Két, egymással egyre durvábban szemben álló politikai oldal korszakán....

Ezt elég nehéz a hangzatos-, ám szokás szerint alá nem támasztott összeesküvés elméleteddel magyarázni.

2023. máj. 17. 13:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Különösen úgy, hogy ugyanaz a hatalom engedte most ki, amelyik rácsok mögé juttatta.
2023. máj. 17. 13:54
 19/20 anonim ***** válasza:
#17 Nem, egy politikai időszakon ívelt át; két, egymástól csak apróságokban és retorikában különböző - sőt, valójában egy - politikai oldal korszakán.
2023. máj. 17. 16:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem ez az első tévedésed...
2023. máj. 17. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!