Revizionisták! Hogyan érnétek el a határ-reviziót?
Csak azért kérdeztem, mert meglepően sok ilyen véleményt lehet olvasni itt
Előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1231..
Kérem egymás pocskondiázását mellőzni! Érveket, ötleteket, ha lehet!
1. Rendbe kell tenni a magyar gazdaságot, a külföldi függést minimálisra kell csökkenteni!
2. Haza a magyar katonákat külföldről! (Afganisztán, Balkán stb...) --> ki a NATO-ból!
3. Vissza a sorkatonaságot!
4. Megalkuvás nélkül támogatni a felvidéki, erdélyi, vajdasági területi autonómiát!
5. Hivatalos politikává kell tenni a revizionizmust itthon és külföldön is (lásd Horthy-rendszer) és ehhez támogatókat kell találni!
6. Szorosabb kapcsolatokat kell kiépíteni a 4. pontban említett támogató országokkal (pl. Lengyelország, Horvátország, Bulgária, esetleg Németország)
7. A megerősített magyar hadsereget politikai nyomásgyakorlásra kell elsősorban használni, ha nem muszáj nem kellene magyar (és más) vérnek se folynia (nem vagyok alapvetően erőszak párti).
15-20 éven belül meggyőződésem, hogy el lehetne érni eredményeket, legalább részleges revíziót (lásd Bécsi döntések). Várom a hozzászólásokat és észre vételeket :) (elnézést ha 1-2 pontot kifelejtettem, azt hiszem talán ezek a legfontosabbak :))
Ja és a revizionizmust elítélők figyelmébe ajánlanám ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=WJ7dseMueyg
Ez a videó azokat az utolsó pillanatokat örökíti meg amikor ez a nemzet igazán boldog volt és hitt a jövőben!
7. A megerősített magyar hadsereget politikai nyomásgyakorlásra kell elsősorban használni, ha nem muszáj nem kellene magyar (és más) vérnek se folynia (nem vagyok alapvetően erőszak párti).
15-20 éven belül meggyőződésem, hogy el lehetne érni eredményeket, legalább részleges revíziót (lásd Bécsi döntések). Várom a hozzászólásokat és észre vételeket :) (elnézést ha 1-2 pontot kifelejtettem, azt hiszem talán ezek a legfontosabbak :))
ppolitikai nyomásgyakorlás ->csak azt nézd hogy anno IV. károly csak meg PRÓBÁLT visszatérni a trónra, de már ugrásra készen álltak a határainknál a kisantanték.. az a baj a revizióval hogy a kárpát medencébe csak olyanok élnek akiknek nem érdekük ez a revizió.. és ők összefognak. ergo elkezdenénk "politikai nyomást gyakorolni" csak romániára, szlovákia és szerbia is érezné a lényegét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!