Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Revizionisták! Hogyan érnétek...

Revizionisták! Hogyan érnétek el a határ-reviziót?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdeztem, mert meglepően sok ilyen véleményt lehet olvasni itt

Előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1231..

Kérem egymás pocskondiázását mellőzni! Érveket, ötleteket, ha lehet!

2010. okt. 13. 16:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20:25 nem csak a magyarlakta területeken, de miért etikátlan az, ha van nemtudom hány milliárd forintom, és megveszem a (csak példának okáért) szlovák busztársaságot. De írhattam volna termőföldet is, vagy cukorgyárat, vagy tv társaságot. Ez egy cseppet sem etikátlan, főleg ha eladásra is van hirdetve esetleg valami.
2010. okt. 14. 09:10
 12/15 anonim ***** válasza:

1. Rendbe kell tenni a magyar gazdaságot, a külföldi függést minimálisra kell csökkenteni!

2. Haza a magyar katonákat külföldről! (Afganisztán, Balkán stb...) --> ki a NATO-ból!

3. Vissza a sorkatonaságot!

4. Megalkuvás nélkül támogatni a felvidéki, erdélyi, vajdasági területi autonómiát!

5. Hivatalos politikává kell tenni a revizionizmust itthon és külföldön is (lásd Horthy-rendszer) és ehhez támogatókat kell találni!

6. Szorosabb kapcsolatokat kell kiépíteni a 4. pontban említett támogató országokkal (pl. Lengyelország, Horvátország, Bulgária, esetleg Németország)

7. A megerősített magyar hadsereget politikai nyomásgyakorlásra kell elsősorban használni, ha nem muszáj nem kellene magyar (és más) vérnek se folynia (nem vagyok alapvetően erőszak párti).

15-20 éven belül meggyőződésem, hogy el lehetne érni eredményeket, legalább részleges revíziót (lásd Bécsi döntések). Várom a hozzászólásokat és észre vételeket :) (elnézést ha 1-2 pontot kifelejtettem, azt hiszem talán ezek a legfontosabbak :))

2010. okt. 14. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja és a revizionizmust elítélők figyelmébe ajánlanám ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=WJ7dseMueyg

Ez a videó azokat az utolsó pillanatokat örökíti meg amikor ez a nemzet igazán boldog volt és hitt a jövőben!

2010. okt. 14. 21:29
 14/15 bumbi02 ***** válasza:

7. A megerősített magyar hadsereget politikai nyomásgyakorlásra kell elsősorban használni, ha nem muszáj nem kellene magyar (és más) vérnek se folynia (nem vagyok alapvetően erőszak párti).

15-20 éven belül meggyőződésem, hogy el lehetne érni eredményeket, legalább részleges revíziót (lásd Bécsi döntések). Várom a hozzászólásokat és észre vételeket :) (elnézést ha 1-2 pontot kifelejtettem, azt hiszem talán ezek a legfontosabbak :))

ppolitikai nyomásgyakorlás ->csak azt nézd hogy anno IV. károly csak meg PRÓBÁLT visszatérni a trónra, de már ugrásra készen álltak a határainknál a kisantanték.. az a baj a revizióval hogy a kárpát medencébe csak olyanok élnek akiknek nem érdekük ez a revizió.. és ők összefognak. ergo elkezdenénk "politikai nyomást gyakorolni" csak romániára, szlovákia és szerbia is érezné a lényegét..

2010. okt. 14. 22:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ebben teljesen igazad van éppen ezért írtam az 5. és a 6. pontot :) A nagyhatalmakat kell valahogy magunk mellé állítanunk azok ellen ők sem mernek tenni semmit... A legjobb példa erre a Bécsi döntések. Én valami ilyesmiben reménykedek megmondom őszintén... Bár kétségtelen, hogy az egész európai politika másként nézett akkor ki... Mégis azt mondom ha nagyon gyorsan nem lépünk ebben a kérdésben pozitív irányba, akkor az unokáink már azt sem fogják tudni, hogy valaha létezett Nagy-Magyarország mert teljesen kimossák a fejünkből...
2010. okt. 14. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!