Akik szerint a Franciaországban zavargó, gyújtogató emberek tette elítélendő, azoknak milyen alternatív javaslatuk van egy igazságosabb világ megteremtésére?
Igen, bárminek örülök, ami rombolja ezt a kizsákmányoló kapitalista társadalmat.
"De, ezt mondtad"
A gyújtogatók céljára például még csak nem is utaltam. Értelmezd is, amit olvasol, ne csak a téveszméidet próbáld belemagyarázni mások szavaiba!
De, utaltál:
"Attól semmi sem lesz igazságosabb sehol a világon, hogy egy rakás huligán gyújtogat"
Egyértelműen azt állítod ezzel, hogy a gyújtogatóknak nem az igazságosabb világ a céljuk. Menj orvoshoz, mert disszociatív gyanús vagy.
"Egyértelműen azt állítod ezzel, hogy a gyújtogatóknak nem az igazságosabb világ a céljuk"
Azt állítottam, hogy attól, amit tesznek, semmi nem lesz igazságosabb. Vagyis az eredményről írtam, a célra sehol még csak utalást se tettem.
Mielőtt 15-ös tovább mantrázná, hogy a céljaikról nem mondott semmit, a többiek figyelmébe ajánlanám a következőt:
-Huligánoknak nevezte a gyújtogatókat. Huligánnak nem nevezünk olyanokat, akiknek nemes céljai vannak. Vagyis 15-ös válaszoló szerint a gyújtogatók céljai nem nemesek. Vajon miért akarja letagadni ezt az értékítéletet?
Miért süllyeszti le a vitát oda, hogy még azt is kikéri magának, hogy a saját állításait a szájába adom? A saját értéktelenségét akarja ezzel leplezni?
"Akkor szerinted a gyújtogatással az a céljuk, hogy igazságosabb világot teremtsenek?"
Nem, szerintem tökmindegy, mi a céljuk, ha egyszer a tetteikkel eleve nem érnek el semmi pozitívat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!