Mi lett volna"ha" a német császárság és az orosz birodalom szövetségesek?
Tudom, tudom "ha" kérdés...
De akit érdekel a történelem biztos eljátszott a gondolattal hogy ha meg marad a hagyományos porosz orosz szövetség a német császárság létre jöttem után is. Gondolom a monarchia is csatlakozott volna a szövetséghez, a Balkán nagy része is. De szerintem Görögország és Törökország nem, azok nyugati szövetségesek lettek volna. Japán is lehet nagyon szerepet kapott volna a vh.-ban.
3# ha Franciaország bármit lépett volna máris ő lett volna az agresszor és akkor megint németek vonultak volna párisz utcáin.
Román egységet meg se mi se az oroszok nem hagytuk volna a bolgároknak meg amúgy is taroztak területtel.
Az olaszok meg akkor annyira voltak erősek mint románai annyi volt a szerencséjük hogy a monarchiát lefoglalta a kicsit nagyobb gond orosz birodalom és a belső válság és a szerb háború gyakorlatilag 4 felé kelett küldenünk a 2 milliós sereget jópár nyugatan rengeteg keleten és szerb-román határnál sokan az oszmánoknak segítettek és már csak kevés maradt az olaszokra.
Szóval akkoriban eggyik általad felsorolt ország nem volt abban a helyzetben hogy sokmindent tudjon kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!