Feminista embertársaim, miért nem fogjátok fel azt, hogy a férfiaknak is vannak problémáik?
A férfiak között is vannak, akik lelkibetegek, depressziósok, öngyilkosok lesznek. Vannak, akiket a felesége sérteget szavakkal, megaláz. Vannak, akik magányosak. Vannak, akiket mocskos módon megcsaltak, átvertek. Vannak, akiket a munkahelyéről elbocsátottak.
Ugyan azok a mentális problémák fordulnak elő a férfiak közt, amik a nők között. Ugyan úgy fáj a férfiaknak a magány. A férfiaknak is fájdalmat okoz az, ha szidják őket.
Stb.
Stb.
Remélem, hogy egyszer egy napon, végre már át fogjátok érezni ezt.
Hasonló kontextusban valami feminista fórumon ezt odavágnád, nem lennél vele túl népszerű.
Nőként engem is irritálnak... ha esetleg lemerem írni, hogy engem bántottak, lekqurv@ztak ok nélkül lányok, akkor nekem ront egy ilyen feminista,hogy én fröcsögök a nőtársaimról. Amúgy én is ugyanúgy látom, ahogy te. Mind2 nemben megvannak a legaljasabbak. Én nem teszek különbséget. Szerintem ezzel akarják felhívni magukra a figyelmet ezek a nők,értéktelennek érzik magukat és így vezetik le, vádaskodnak, bántanak. Sokan átment a fél ország és egy topikban arról nyavajgott, hogy ezert ő rá ne mondja senki, hogy sz@jh@, azzal jött, hogy nincs erkölcsileg magasabb szinten egy ilyentől egy hűséges, rendes nő.
Csomó szerencsétlen férfit ismerek akit tönkretett a felesége, öregségére is félemben él. És sajnos nők is akiket a férj alázott agyon. De ha ezeket lemerem írni, nekem támadnak, hogy én nőket bántom.csak ennyit szűrnek le az egészből. Elég érthetetlen.....
Carolee Schneemann Interior Scroll
Ezt nézzétek meg. Feminista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!