Miért van az, hogy egy tisztességesen dolgozó (egyetemet végzett) ember nem tud megélni, hanem csak a "vállalkozó"-nak nevezett (adó) csaló, rabló, embertársait átverő ember érvényesülhet?
Nem unod még?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__157..
Már a kérdés feltevése is röhejesen túlzó.
Igazad van,mégha a Fidesz-fanok tagadják is. Ma alig van tisztességes vállalkozó. Adót csalnak,kihasználják az alkalmazottaikat,szégyenletesen keveset fizetnek nekik.
Ez ma Magyarország.
Hé, egyetemet végzett, tisztességesen dolgozó vállalkozó vagyok!
Azért lettem vállalkozó, mert elegem lett a csaló, rabló, simlis, szemét munkatársakból, akik a saját munkaadójuknak is kárt okoznak, csak hogy saját érdekeiket érvényesítsék.
ma 19:09
"a tisztességesen dolgozó egyetemet végzettnek is ugyanúgy van lehetősége adócsaló vállalkozónak lennie."
Persze, neked könnyű volt a 90-es évek elején meggazdagodnod a pénzünkből. Most ilyenre nincs lehetőség, úgyhogy ezt a mondatrészt ezzel meg is cáfoltam. Meg van, aki nem lopná meg a saját népét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!