Liberális embertársaim, milyen érzés számotokra az, hogy Orbán Viktor titeket rendszeresen, összezúz darabokra Magyarországon úgy, mintha kb. egy Pöröly lenne nála sajnos?...
A liberalizmus korában vagyunk! Erről szól az EU és Amerika is. Ezt kell szeretni. Ilyen a világunk ebben a korban...
Erre ebben a kis országban kaptatok egy Orbán Viktort, aki hónapról hónapra - sajnos profi módon - letapossa a liberalizmusnak még a csíráit is.
Mennyi esély volt arra, hogy az Unióban mi pont egy OV-ot fogunk ki?... Ti ezt, valódi liberálisok hogyan élitek meg?
Csak hogy pontosítsunk, arról az emberről van szó, aki 1992 és 2000 között a Liberális Internacionálé egyik alelnöke volt?
Kicsit személyiségzavaros embernek tartom. Nem lennék szívesen a hívei között, ki tudja holnap milyen ideológia mögé fog bújni...
Ma már sajnos rohadtul nem liberális.
Szóval itt vagyunk az EU-ban.
Erre pont a mi kis országunkban emelkedik fel egy olyan liberális ellenes politikai vezető, aki még profi is ebben! Én nem vagyok liberális, de OV rajongója sem... :D Na de visszatérve, nem lennék a helyetekben liberális embertársaim. :S Pont a legrosszabbkor vagytok magyarok. Eszem megáll. Kb. bármelyik másik európai országgal jól járnátok.
Röhögni tudok az agyhalott kerdezőn.
Kb. A munkanélküli és a nyugdíjas vonal körül van, és annyira buta, hogy ilyen ócska libsizéssel jól átmosták az agyát. Ez a téveszme nyújt neki minimalis örömöt.
Igaz majd éhenhal, mert egy kg. Kenyér már 1000 forint, de a libsik... :D
Kérdező, milyen az, amikor OV belszrik a szádba? Én itt nyugaton olcsóbban vásárolok 4-5x annyi keresettel, mint te a nyugdíjából. 🤣 Es jövőre lesz igazán nehéz dolgod, mikor itt az infláció 10% alatt van, és már csökkenésnek indult. 🤡 DE A LIBSIK. 😀
Kérlek tisztelt 9-es, hogy ne beszélj velem ilyen stílusban.
Valamit félreértettél errefelé nagyon. Én magam is szomorú vagyok problémáink miatt, és a drágulások miatt. Nem vagyok megelégedve a kormányunk válságkezelésével!
A kérdésem nem a Fidesz-esek mellett szólt, és nem balosoktól várom a választ. Hanem konkrétan a liberálisoktól, mert OV sajnos valamiért főleg őket támadja, meg hozza fel rendszeresen. Ami számomra meglepő és elszomorító.
(A balosság és a liberálisság pedig nem ugyan azt jelenti, hanem külön fogalmak, ha valaki esetleg belekavarodott volna valamibe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!