32 evesen 14 millio Ft jonak szamit?
Nincsen semmi mas ezen kivul.
Elegedettek lennetek ennyi megtakaritassal?
20-as
van egy raktárad és online kereskedsz.
Ott a levelezés, a postázás a nagy meló.
Sztem legyen az ingatlan kiadva egy vállalkozás alapja.
Sztem egy vállalkozás nem lehet egy másik vállalkozás, vagy az egzisztenciális kifizetések biztosítéka.
Az ingatlan kiadás nem vállalkozás, mert az mindenkire vonatkozik. Biztos jövedelem, biztosítéka egy bármely vállalkozásnak, vagy egyéni életnek.
21: Attól függ, hogy van-e már egy másik bejáratott vállalkozás. Mert akkor lehet biztosíték.
Ehhez az összeghez neki még fel kell vennie kölcsönt, hogy olyan lakást vehessen, amit a lokációja miatt jó pénzért ki tud adni. Akkor még egy ideig a törlesztőket hozza vissza a bérleti díj. A lakáskiadással is van munka és költség.
Lényeg a lényeg, ennyi pénzből egyszerre csak az egyiket lehet csinálni. Vagy ignatlanozni, vagy vállalkozni, vagy befektetni.
A vállalkozást úgy írtam, hogy ezt is csináltam többek között. Mert amit nem ismerek, azt nem tudom javasolni. Sokkal több nyerhető rajta, mint ingatlanozással és biztosabban, mint tőzsdézéssel. Feltételezve, hogy valaki nem rest dolgozni. Ahogy nő a vállalkozás úgy fel lehet venni alkalmazottakat, akik elvégzik a különböző feladatokat. Előbb egyet, utána mindig annyit, amennyire szükség van. Addig is kezdetben amíg nincs sok vevő, egy ember is bőven bírja. A 21. század első negyedévének végén járunk, most már az adminisztráció könnyű. Régebben tényleg sokkal több munka volt vele.
De ok, mindenki azt csinálja, amihez kedve van és amit jónak lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!