32 evesen 14 millio Ft jonak szamit?
Figyelt kérdés
Nincsen semmi mas ezen kivul.
Elegedettek lennetek ennyi megtakaritassal?
2023. jún. 17. 20:47
1/22 anonim válasza:
Én nem lennék elégedett, de te kell tudd neked mennyi elég, hogy fedezze a szükségleteid.
2/22 anonim válasza:
Igen, nekem 300 ezer van az jónak számít ?
3/22 anonim válasza:
nekem 27 évesen, most 06,17.én van a tárcámba 3db 20ezres :D
5/22 anonim válasza:
Ebben az ingóságaid és ingatlanjaid is benne vannak? Mert, ha igen akkor nem igazán. De egyébként jónak.
6/22 anonim válasza:
Havi fizunak? Bruttó, vagy nettó?
7/22 anonim válasza:
Egy feleség meg két gyerek többet ér, de az meg lényegesen többe van...
8/22 anonim válasza:
Felteszed ezt a kérdést úgy, mintha nem lennél totálisan tisztában azzal, hogy milyen állapotok uralkodnak az országban, társadalmunk nagyobbik felénél... Örülj, hogy ilyen szerencsés vagy és ennyire jól állsz.
9/22 anonim válasza:
Szerintem annyira értelmetlen egy ilyen kérdés. Hiszen semmi egyebet nem tudunk.
Nagyon nem mindegy, hogy 2-3 év munkájával lesz ennyi pénze az embernek, vagy 18 éves kora óta spórol, gyűjtöget, lemondva minden másról.
Az sem mindegy mi van mellette vagy éppen mi nincsen. Saját lakás, albérlet, párkapcsolat, egyebek.
10/22 anonim válasza:
Ráadásul ez a "jól állsz" eléggé relatív. Hiszen mi az, hogy jól áll? Ha történik valami amitől munkaképtelen lesz az ember, akkor az a 14 millió nem sokáig fog kitartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!