Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 32 evesen 14 millio Ft jonak...

32 evesen 14 millio Ft jonak szamit?

Figyelt kérdés

Nincsen semmi mas ezen kivul.

Elegedettek lennetek ennyi megtakaritassal?

2023. jún. 17. 20:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon jó. Itt ezen az oldalon persze ez egy éves átlagfizetés, mert mindenki milliókat keres itt... A valóságban előrébb vagy, mint az emberek többsége. Nagyon sokan hónapról hónapra élnek.

Persze az ingatlanárak sajnos el vannak szállva, szóval ennyiből sem tudnál még egy garzont sem venni, de megkeresni ennyi pénzt nagyon sok munka és spórolás.

2023. jún. 21. 15:21
 12/22 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen utolso valaszolonak 🙏🏻👍
2023. jún. 21. 16:15
 13/22 anonim ***** válasza:
55%
Adósságnak bőven elég.
2023. jún. 21. 16:41
 14/22 anonim válasza:
62%
nekem 10 ezervanXDDD
2023. júl. 4. 17:45
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát én 30 vagyok, de van egy tehermentes már 35 milliót érő lakásom + autóm és egy garázsom is. A készpénzállományom 3 millió forint, hitelem összesen 17 millió ft.
2023. nov. 11. 10:27
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha emellett van feleség és 2-3 gyerek, akkor jó.
2023. dec. 5. 21:56
 17/22 anonim ***** válasza:
elég soványka :/
2023. dec. 5. 22:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha azt a választ kapod hogy igen, akkor többnek érzed magad? Ha azt hogy kevés, akkor kevesebbnek? Jó szerinted, ha ezen keresztül méred le magad? Nem felszínes dolog? Vagy mi a célja a kérdésnek?

Hát jó. Ez azt jelenti, hogy minden eddig eltöltött felnőtt évedre jut 1 millió forint megtakarítás. Ez hogy is mondjam, manapság nem a legjobb és még rosszabb lesz, mert egyre kevesebbet fog érni a pénz. De ugyanakkor lehet pár millió magyar, akik szinte semmit nem tudnak félretenni és ami keveset sikerül, azt ünnepekkor, vagy az évi egyszeri rövid, spórolós nyaralással elköltik és az évet nullán zárják. Hozzájuk képest jobb helyzetben vagy.

Ez az összeg lassan már egy új autóra sem lesz elég. De ahhoz elegendő, hogy belefogj valamilyen vállalkozásba, üzletbe, hogy befektesd és többet csinálj belőle. De azt már ne itt kérdezd meg, hogy milyenbe, mert ehhez az első lépés az önállóság és a saját döntések.

2023. dec. 17. 00:24
 19/22 anonim ***** válasza:

14 millio Ft - fektesd ingatlanba. Ez kb. Pesten egy nagyon kicsi mini garzon - 80-90 ezer + rezsi bevétel és a lakó huzakodik, alig tudja kifizetni...

Vidéki egyetem-városban: Szeged, Pécs, Debrecen stb. (legyen egyetemi város)

Ott nyugisabb a kiadás, de kevesebbet fizetnek.

Miért ne arany? :

befektetési arany:

egyenletes emelkedő grafikon évi + 10 %

ha rögtön adod-veszed 10% veszteség.

Tehát kb, 1 év alatt leszel 0-án.

A bitcoin és ezüst firka-irka grafikon - szerencsejátéknál jobb. jobb mint a kaszinó. figyelni kell a grafikont. vszeg a bitcoin jobb mint az ezüst.

Használt ékszerek felújítása jobb. Sztem az jó. de bonyolult. üzlet üzemeltetés stb.

gyémánt... befektetési gyémánt-üzlet M.o.-n nincs is. felejtős.

vidéki egyetem-városi kiadott ingatlan. van hozam és nő az alaptőke. feújítandó ingatlan felejtős.

2023. dec. 17. 11:11
 20/22 anonim ***** válasza:

19: Akkor szerinted se ingatlanba, de aranyba, se bitcoinba, se gyémántba nem érdemes fektetni a kockázatok miatt?

Én mondjuk ennyiből online kereskednék (bérelnék webshopot és fent lennék a nagy oldalakon, EMAG, ALZA, VATERA, stb), megnézném, kinyomoznám, hogy mik a jól fogyó kelendő áruk amikkel szinte nincs kockázat kis áringadozással és azokból lehetne készletet tartani amire jól jön egy ilyen tőke. Most úgyis egyre hosszabbak a kiszállítási idők, mert egyre kevesebben tartanak készletet, de ha valaki csak kelendő termékeket árul és készletet tart, akkor rövid szállítási határidőkkel be tudja előzni a konkurenciát még újként is. A vevők nem csak azt nézik, hogy mennyi, hanem azt is, hogy mikor.

(gy.k.: Igen, én is tudom, hogy a kérdés nem arról szólt, mibe fektesse, hanem hogy jónak számít-e, de lazán még kapcsolódik, hogy mire elég.)

2023. dec. 17. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!