Férfiak! Miért rossz az a civilizációnak ha a nők is emberszámba vannak véve és egyenjogúak?
Figyelt kérdés
Pont hogy a civilizált ember nem erőszakos kőkorszaki vadállat
De akkor miert tartjátok civilizáció ellenesnek ha egy nő tanulhat, dolgozhat, szavazhat stb...?
2023. jún. 13. 20:06
61/81 anonim válasza:
#61 dehogy vagy jobb ember, a világot hibáztatod a saját inkompetenciad miatt. Milyen nő fanyalodna ilyen emberre, aki semmi felelősséget nem vállal a saját élete felett? Egy nagyra nőtt óvodás viselkedik így. Nőj fel!
63/81 anonim válasza:
59. Ha nem lennék felszínes, akkor sem nedvesedne a puncim olyan pasira, aki nem vonzó. Így nem is kívánnám.
64/81 anonim válasza:
63
De akkor szerelemből nedvesednél.
De te ezt nem értheted….
Marad neked az ösztönszex…
65/81 anonim válasza:
Abba tudok beleszeretni, akihez vonzódom.
Tudod, adtam már esélyt olyannak, aki abszolút nem volt vonzó. 1 évig voltunk együtt, egyszer szexeltem vele, de nem szerettem meg, hiába volt rendes.
67/81 anonim válasza:
Mert ti nem ösztönből szexeltek olyannal, aki vonzó számotokra?
68/81 anonim válasza:
Vagy esetleg egy csúnya 150 kilós nőre is felállna a farkad, mert szép lelke van?
69/81 anonim válasza:
67
Hüe vagy? Nekem nem 1000-ből egy nő megfelelő külsőre hanem a nők kb fele simán. Annyira nem válogatok külsőre, elég lenne ha lenne pár közös dolog, mint hasonló humor, hasonló habitus, hasonló hobbik.
70/81 anonim válasza:
Végigolvastam minden választ és az első pár oldalon az antifeminista (programozó), az utolsó pár oldalon pedig az incel válaszolóval egyetértek. Bár én nem vagyok incel, mert jóképű vagyok és kellek nőknek, de sokat olvastam erről és a blackpillről általában és átérzem a helyzetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!