Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Férfiak! Miért rossz az a...

Férfiak! Miért rossz az a civilizációnak ha a nők is emberszámba vannak véve és egyenjogúak?

Figyelt kérdés

Pont hogy a civilizált ember nem erőszakos kőkorszaki vadállat

De akkor miert tartjátok civilizáció ellenesnek ha egy nő tanulhat, dolgozhat, szavazhat stb...?

2023. jún. 13. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
83%

#10 én személy szerint nem is születtem még meg, amikor már eltörölték a sorozást, bocs, hogy akkor nem tüntettem, ellenben most nem tudom nem észrevenni, hogy sem nőket, sem férfiakat nem soroznak, tehát ebben valóban egyenlőség van. Nem ezt akartad? Hogy egyenlőség legyen. Amúgy megjegyzem, hogy szerintem nemtől függetlenül nem tartom helyesnek a sorozást.

“Ha van két alkalmazott ugyanabban a munkakörben, de az egyik jó minőségű munkát végez, túlórázik, keveset hibázik, akkor miért is kéne ugyanannyit keresnie, mint annak a másiknak, aki sz-rul dolgozik, sokat hibázik, állandóan táppénzen lóg, és soha nem túlórázik?”

Nyilván a túlóra az plusz, ezért azt pluszban kell megfizetni. Aki meg sokat hibázik ki kell rúgni. De az alapfizetes két ugyanabban a pozícióban dolgozó embernek legyen ugyanannyi. Aztán ha akar túlórázni, akkor azt nyilván meg kell fizetni, ha tehetséges es ambiciózus akkor meg legyen lehetősége előrehaladni a ranglétrán. Ez nem nem függvénye, az viszont igen, hogy a nők hátrányból indulnak sok esetben. Mert jellemzően ők maradnak otthon a gyerekkel, meg egyáltalán ők szülnek, ezért sok munkáltató már ezért is inkább választ férfi jelentkezőt, akkor is, ha az adott nő nem akar gyereket. Ezzel hátrányba kerülnek a nők.

A pályaválasztás valóban sokaknak nehéz, de ennek az oka mélyebben gyökerezik. Nekem gimiben volt egy fizika-kémia tanárom, aki a lányokat erősen hátrányban részesítette, mert szerinte mi nem lehetünk olyan okosak. Megjegyzések, “nyuszifül”nek hívta a lányokat, ha mi kaptunk jó jegyet, az a “csajos” ötös volt, nem sima ötös, lebeszélt sokakat a természettudományos pályáról, stb. Ez csak egy tanár, de mindenhol vannak ilyen idióták, akik megnehezítik a pályaválasztást (én mondjuk orvosira mentem, de biztos vagyok benne, hogy jó tanárok mellett többen is mehettünk volna).

Az OF meg férfiaknak is nyitva áll, nyilván az 1-1 szennylapban megjelenő eset nagyon hangos, meg érdekes, de azért egy egész nemre általánosítani ebből elég erős.

2023. jún. 13. 22:29
 12/81 anonim ***** válasza:
28%

"Amúgy megjegyzem, hogy szerintem nemtől függetlenül nem tartom helyesnek a sorozást."

Nagyon fancy meg trendi vagy, csak hát a valóság az olyan, hogy honvédelemre minden országnak szüksége van, úgyhogy ez nem opció, hogy senkit nem soroznak.

Tehát nem az a kérdés, hogy a rózsaszín kis álomvilágodban te mit tartasz helyesnek, a kérdés az, hogy szeretnéd-e, hogy a nőket is kötelezően sorozzák, ha sorozás van.

Ha pl. háborúba keveredünk, és elindul a kötelező mozgósítás, támogatod, hogy a nőket is ugyanolyan arányban sorozzák befelé, és ugyanúgy frontszolgálatra, mint a férfiakat?

(Btw senki le se sz-rja, hogy mikor születtél.

Higyjed el, feministák voltak már akkor is, és nem hangoskodtak, hogy kötelező sorozást akarnak.)

"Az OF meg férfiaknak is nyitva áll, nyilván az 1-1 szennylapban megjelenő eset nagyon hangos, meg érdekes, de azért egy egész nemre általánosítani ebből elég erős."

Jó duma, csak hát statisztikák igazolják, amit írtam.

[link]

Az onlyfans-on a női "tartalomgyártók" aránya 70%.

Na ennyit erről.

2023. jún. 13. 22:37
 13/81 anonim ***** válasza:
24%
Illetve ne menjünk el amellett sem, hogy miért a vállalatvezetői meg politikai pályákon követeltek magatoknak egyenlő reprezentációt, miért nem a kukás meg bányász szakmákban? :D
2023. jún. 13. 22:43
 14/81 anonim ***** válasza:
72%

#12 Magyarországért biztos nem harcolnék, tehát ez a kérdés nem releváns. Amúgy sem harcolnék. Ezért biztos nem.

“Btw senki le se sz-rja, hogy mikor születtél.”

Talán abban a tekintetben számít, hogy ne rajtam kérd számon, hogy mások mit csináltak vagy nem csináltak akkor, jó?

“Az onlyfans-on a női "tartalomgyártók" aránya 70%.”

És kinek gyártanak tartalmat? Csak nem a férfiaknak? Nem tetszik, hogy ebből megélnek nők? A ferfiak teszik ezt lehetővé számukra. Ők a kereslet. A probléma házon belülről jön.

2023. jún. 13. 22:43
 15/81 anonim ***** válasza:
83%
#13 mert kukásnak bárkit felvesznek?
2023. jún. 13. 22:44
 16/81 anonim ***** válasza:
21%

"És kinek gyártanak tartalmat? Csak nem a férfiaknak? Nem tetszik, hogy ebből megélnek nők? A ferfiak teszik ezt lehetővé számukra. Ők a kereslet. A probléma házon belülről jön."

Hmm, és ez vajon miért van, elgondolkodtál-e ezen valaha is?

2023. jún. 13. 22:44
 17/81 anonim ***** válasza:
73%
#16 mert a férfiak olyan szánalmasak, hogy erre pénzt adjanak ki.
2023. jún. 13. 22:46
 18/81 anonim ***** válasza:
53%

"#13 mert kukásnak bárkit felvesznek?"

És akkor a nők miért nem árasztják el a kukás és bányász szakmát, ha annyira fontos a nemileg egyenlő reprezenzáció?

Miért mennek inkább az onlyfans-ra csöcsöt villogtatni?

2023. jún. 13. 22:47
 19/81 anonim ***** válasza:
39%

"#16 mert a férfiak olyan szánalmasak, hogy erre pénzt adjanak ki."

A nők pedig olyan szánalmasak, hogy nem bajlódnak tanulással, meg kemény munkával, hanem a könnyebb utat választva kielégítik a férfiak szánalmas igényeit :D

És akkor itt körbe is értünk, valójában te magad is kimondod, hogy vannak biológiai meghatározottságai a két nemnek, amiket nem nagyon lehet megkerülni.

A férfiak olyan k-va szánalmasak, hogy a nehezen megkeresett pénzüket a biológiai késztetéseik folytán hajlandóak elverni arra, hogy pucér nőket nézegessenek az onlyfans-on, a nők pedig olyan szánalmasak, hogy a biológiai késztetéseik folytán jobban szeretik a testükkel megkeresni ezt a pénzt, minthogy végigcsináljanak egy nehéz egyetemi szakot és aztán kidolgozzák a belüket, hogy bekerüljenek a vállalatok vezetésébe.

2023. jún. 13. 22:52
 20/81 anonim ***** válasza:
75%

#18 szerintem ne legyél ennyire álszent, ha a férfiakra is hasonlóan nagy kereslet lenne (vannak olyan kategóriák, ahol igen, tehát a lehetőség nyitott), akkor nem gondolnád, hogy a férfiak is élnének a lehetőséggel, hogy ledobják a textilt és akkor nem kell kukázni? Csak annyi a visszatartó erő, hogy erre a kereslet nem nőkből áll.

#19 “A nők pedig olyan szánalmasak, hogy nem bajlódnak tanulással, meg kemény munkával, hanem a könnyebb utat választva kielégítik a férfiak szánalmas igényeit”

Mondod ezt annak, aki a második diplomáját szerzi, és 3 nyelven beszél, de ok. Nyilván jobban tudod. Könnyű általánosítani. Ha már itt tartunk, az megvan, hogy több nő van felsőoktatásban, mint férfi? Ha már ennyire nem akarnak a nők tanulni, gondoltam megemlítem.

2023. jún. 13. 23:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!