Civilizáció jó vagy rossz?!
fogalmazást kell írnom irodalom órára de nem tudom hogy mégis hogyan kezdjem el!!! :/
ha van valami jó ötletetek akkor osszátok meg velem,mert sosem voltam jó fogalmazás írásában!!
köszönöm előre is!!
Isten a hatodik napon megteremtette az embert, és megmondta neki, hogy hogyan éljen. Már ahogy a biblia írja. A tudomány jelenlegi állása alapján azonban sokezer évvel ezelőtt nem voltunk jobbak mint az állatok. Ugyanarról a szintről indultunk, és fejlődtünk. És velünk együtt fejlődött a civilizációnk. Egyesek szerint jobbá téve életünket, mások szerint csak bonyolultabbá...
Szabadforrású gondolataimat nyugodtan átfogalmazhatod... De szerintem ezen a vonalon indulj el.
köszönöm szépen!!! :D
mi össze hasonlítottuk a jót és a rosszat írtunk néhány dolgot róluk és abból is szeretnék bele tenni csak nem tudom hogy hogy!!
ha tudsz még ebben segíteni és nem nagy kérés akkor megköszönném segítséged!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!