Lehet homoszexuális ember konzervatív?
Van vérmérsékleti konzervativizmus (pl nem szereted otthon lakásban, szokásaidban a változást). Ilyen értelemben lehet "konzervatív" egy neolibsi is.
De amúgy szerintem konzervatív lehet meleg magán életében.
Meg kell tanulni szétválasztani a dolgokat!
Az is sztereotipikus kép, hogy aki konzervatív az rizsporos parókában, szabónál varrt öltönyben van.
én konzervatív vagyok és homoszexuális. pl. házasság témakörhöz én vallásosan állok hozzá, meg egyfajta szövetségnek képzelem el, és ha lenne lehetőség polgári esküvőre valószínűleg akkor sem házasodnék össze a párommal, a házasság nem a szerelemről szól, ha arról szól valakinek az már régen rossz. :D én a homoszexualitásra nem a heteroszexualitás ellentéteként tekintek, hanem egy irányultságra, szexuális viselkedésre, amihez organikusan kéne hozzáállnunk. mivel ez egy organikus, magától megjelenő jelenség ezért egyáltalán nem úgy működik mint egy heteroszexuális tendencia, más következményei, más előnyei és hátrányai vannak, és kisebbségi pozícióban van, és ez így van jól. szerintem ha vki nagyon rámászik a másikra mindenki előtt az egy nagyon vulgáris dolog, ahogyan azt sem tartom jó ötletnek hogy vki túl sokat mutasson meg a testéből, nem mintha én soha nem csináltam vna ilyesmit, vagy egy bulin, diszkóban nem történne hasonló dolog :D
egyébként van amiben szükség van pozitív irányú változásra, haladásra, progresszióra, de ennek akkor kell megtörténnie magától vagy projekt hatására ha tényleg megold ezzel egy problémát, ami mondjuk nem volt akkor, amikor nem létezett ez az opció. pl. egyre több az allergiás a környezetszennyezés miatt, egyre kevesebb az erőforrás, egyre több a génkezelt kaja, éppen ezért vannak a táplálkozásban változások, ami nem jó de egy adaptív megoldás. ilyenkor szükség van arra hogy megújítsunk dolgokat de ezt is mértékkel meg bölcsen kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!