Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehet homoszexuális ember...

Lehet homoszexuális ember konzervatív?

Figyelt kérdés
Én biszexuális vagyok, de jobboldalra húzok. Ennek sok oka van, de többek közt az is, hogy ellenzem a melegházasságot, a Pride-ot és hasonlókat. Nem akarom megváltoztatni a hagyományokat, és nem akarom közüggyé tenni a szexualitást. Szerintem az a legegészségesebb, ahogy a Távol-Keleten állnak hozzá. Ott is vannak homoszexuálisok, de nincs melegházasság, mert obszcén dolognak számít a homoszexualitás nyilvánossá tétele. Én is így gondolom. Már gyerekkoromban is olyan voltam, hogy nem szerettem, ha valami nyilvánvalóan privát dolgot valaki mások orra alá dörgöl.
2023. ápr. 21. 19:11
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#10: Viszont a hagyományok átírása, amit én nem támogatok. Miért nem jó az élettársi kapcsolat? Szinte teljesen ugyanolyan jogok illetik meg őket.
2023. ápr. 21. 19:32
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Szinte.
2023. ápr. 21. 19:34
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
#7: Én is szeretek sok hagyományt, de senkit nem akarok arra kényszeríteni, hogy az én hagyományaim szerint éljen. Szerintem úgy szépek a hagyományok, ha azt önként és nem azért őrizzük, mert muszáj. Akinek nem annyira fontosak, az is éljen úgy, ahogy szeretne. Ha valakit a házasság boldogít, akkor miért ne tehetné meg? Én nem korlátoznék senkit emiatt.
2023. ápr. 21. 19:36
 14/24 anonim ***** válasza:
30%

Akkor házasodj meg, és éld a házas bik életét, csak ne hasonlítsd magad a melegekhez.

Élj megfelelési kényszerben!

Élj úgy, ahogy mások vagy ahogy a templomban megmondják!

2023. ápr. 21. 19:38
 15/24 anonim ***** válasza:
25%
Léteznek ilyen hazafias emberek is, még ha nem is többségben.
2023. ápr. 21. 19:41
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

Szájer a tipikus meleg konzervatív.

Amíg le nem buksz addig lehetsz.

2023. ápr. 21. 19:41
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
Szájerrel nem az volt a baj hogy meleg, inkább hogy az ereszcsatornán mászkált.
2023. ápr. 21. 19:43
 18/24 A kérdező kommentje:
#14: Úgy látom, te nem vagy toleráns.
2023. ápr. 21. 19:46
 19/24 anonim ***** válasza:
57%

Az csak a liberális baloldal tévképzete, hogy a konzervatívoknak herótjuk van a melegektől, pl amit az ultraliberál feministák leművelnek, avval van a baj.

Ők puffognak folyamatosan a nemi szerepeken, kvótákon, az állítólagos egyenlőségeken, ami csak szerintük egyenlő, valójában a férfiakat csak papucsállatnak képesek elképzelni.

Vagyis amíg csendben elvannak egymással, az mindenkinek oké, de amikor a hetero emberek agyát akarják kimosni, na az már dühítő.

2023. ápr. 21. 21:55
 20/24 anonim ***** válasza:
A templomba járás az pontosan miért lenne hagyományos
2023. ápr. 21. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!